Donanım Arşivine Hoşgeldim!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Chaos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
565
Herkese merhaba öncelikle. Herhangi bir bıkkınlık durumu yok, buradaki ortamı görmek amacıyla Technopat Sosyal'den geldim diyebilirim. Bir süre gözlemci olarak takılıp yararlı olmaya çalışacağım.

Umarım pişman olmam, güzel sonuçlar elde ederim. Bu bilgilendirme tadında mesajı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Herkese merhaba öncelikle. Herhangi bir bıkkınlık durumu yok, buradaki ortamı görmek amacıyla Technopat Sosyal'den geldim diyebilirim. Bir süre gözlemci olarak takılıp yararlı olmaya çalışacağım.

Umarım pişman olmam, güzel sonuçlar elde ederim. Bu bilgilendirme tadında mesajı okuduğunuz için teşekkür ederim.
H.G.

Hoşgeldin de bunun için konu açmak biraz gereksiz olmamış mı sence de?:)

Aynı konuyu technopatta "donanım arşivinden geldim hoşgeldim" şeklinde açsam uygunsuz üslup+ gereksiz konu kombosuyla 1 hafta ban cepte
Ayrıca yaptığın yazım hatalarını da ekle üstüne ceza olarak. Böyle bir ceza yemezsin, bininci, beş bininci mesajlarımızı kutlamak amacıyla boş konular da açıyoruz.

Bu kadar ön yargılı yaklaşmayın derim.

Ayrıca yaptığın yazım hatalarını da ekle üstüne ceza olarak. Böyle bir ceza yemezsin, bininci, beş bininci mesajlarımızı kutlamak amacıyla boş konular da açıyoruz.

Bu kadar ön yargılı yaklaşmayın derim.
Virgül koymasan bile ban yiyorsun. Önyargı falan göremiyorum

Hoşgeldin

Virgül koymasan bile ban yiyorsun. Önyargı falan göremiyorum
Hayır, 3 sene önceki Technopat ile karıştırıyorsunuz. Eski moderatörler biraz gaddardı. Haklısınız bu konuda lakin artık virgül koymadığımız için ban yemiyoruz. Uyarı mesajları geliyor, herhangi bir kısıtlama yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ediyorum :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri