5500 xt iyi dediler değişmeyecem sence Asus tut 1650 süper mi Isı performans konusundaÇok güzel sistem.
o kadar iyi de değil soğutması. Ortadaki fanın önü tamamen kapalı, üstteki fanın önündeki ızgara küçücük şaka gibi.Corsair bu adama sadece kasa calısıyor her bilgisayar toplamada corsair delta![]()
Kasa zaten rezalet bana gore psu iyidir 3 fanı vardır sıkdır orası ayrı ama kasa fanları hava almıyorsa isterse altından olsun benım hosuma gitmiyor.o kadar iyi de değil soğutması. Ortadaki fanın önü tamamen kapalı, üstteki fanın önündeki ızgara küçücük şaka gibi.
Isı konusunda ve performans yayın açıcam ilerde işlemci değişirim sence Asus tuf 1650Super mi RX 5500xt mio kadar iyi de değil soğutması. Ortadaki fanın önü tamamen kapalı, üstteki fanın önündeki ızgara küçücük şaka gibi.
Al sorun olmaz. O sistemle yayın açamazsın.5500 xt iyi dediler değişmeyecem sence Asus tut 1650 süper mi Isı performans konusunda
bir kasanın ön kapağı çıkarınca 5-6 derece farkediyorsa her şey açıktır zaten.Kasa zaten rezalet bana gore psu iyidir 3 fanı vardır sıkdır orası ayrı ama kasa fanları hava almıyorsa isterse altından olsun benım hosuma gitmiyor.
Yayını ilerde işlemci değişince açılır bence açılmaz mı 2600 yada 3600 aradı bişi alıcamAl sorun olmaz. O sistemle yayın açamazsın.
Videoda gördüğümüz aynı dereceyimi alırız oyunlarda performans hiçbir şey yapmıyorum düz yapıyorum diyor öyle mi ocsuz falanbir kasanın ön kapağı çıkarınca 5-6 derece farkediyorsa her şey açıktır zaten.