Neler Yeni

Donanım Arşivi’nin kıymetini BİLMENE GEREK YOK

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Cümleye "ve" ile başlanmaz.
“Ve”yi sadece bağlaç olarak varsayarsanız başlamayabilir, şiirsel söyleyişte de olduğu gibi, kulağa hoş ve anlamlı geldiği sürece kullanmanın bir mahsuru yoktur; bir kusur değildir.
Gereksiz üç nokta kullanmayın.
Anladığım kadarıyla sizin yaşadığınız şey, Türkçe dil kurallarına uymaktan ziyade “Technopat sabit kuralları”na uyuyor olduğunuz.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yav şaka gibi yakın zamana kadar Technopat’ı çok severdim (bu arada https://donanimarsivi.com/forum/konu/cok-sacma-sebeplerden-2-uyari-yedim.171539/ yok knk haksız sebepler değil :D orada değil o mesajları o konuyu açsan hayattan ban yersin) ama cidden saçmalaşmaya başladı forum hem de son bir kaç aydır forumu kötüleştirmeye rushluyorlar sanki. İlk başlarda hep diyordum ki forum ortamı daha iyi olsun diye çalışıyorlar ama yok Nazi kamplarından farkı yok farkları forumda emoji ve ban ile işlerini yapmaları şaka gibi. Espri kaldırmak 0 mesela ben de dünkü konudan uyarı yedim adam haklı yalan yok Alıntıyı görüntüle
bu mesajımdan sonra uyarması çok doğal tamam esprili bir şekilde yazmıştım ama orada bunu yazsaydım uyarmak yerine hesabımı silerlerdi sanırım @White Ravens güç sizinle olsun hocam. Neyse bu bahsediceğim saçmalık ilk değil ve son da olmayacak eminim: Adam sea of thieves arkadaş önerisi için konu açmış ben de aslında çok eğlenceli olacağını ancak 40-50GB ın o oyun için fazla olduğunu espriyle söyledim yorumum altına 3 kızgın attılar ben de dedim la niye kızgın atıyorsunuz? Bir de beni raporlamışlar 4 gün ban yemek nedir ya? Saçmalık, adımı her haltı raporla “sosyopat” üye yapıcam en kısa zamanda. Aldığım diğer 39 uyarı daha da komik RAM değil ram yazmışım, Windows değil windows, kısaltmaların yazılışı yanlış olmuş. Ha bir de birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın var (yüzde ellisi bu zaten) arkadaşlar sanırım virgülden, noktalı vürgülden falan habersiz yaşıyor eğer her fillin sonuna ”nokta” koymazsan sana sopa cezası verme gibi bir durumları da var tabii, kitle desen toxic kaynıyor adamların tek amacı birilerine ban yedirmek olmuş. Ama en komiği yazım yanlışı olan bir cümleyi alıntılayıp ona cevap verdiğim için ban yemem👌🏻🤔 moderatör arkadaşlar arada düşündürtüyor neresiyle okuduğunu adamın biri lunix yazarak konu açabiliyorken benim windows yazmam “gözlerine“ batıyor herhalde. Alın bu da tablosu Alıntıyı görüntüle
merak etmeyin bu daha az bir kısmı. Oh be nefret dolmuşum he yine ofansif bir giriş ve tekrar söylüyorum bu forumları kıyaslayacağımı hiç düşünmezdim ancak cidden forumun kıymetini bilin burası da sıkı yönetim altında ona buna kabadayılık yapan bir kısım kitle (hepsi diyemem çok iyi insanlarda var) ve benim parantez içinde de bilerek yaptığım de yazım hatasını görüp çok zekiymişçesine buna uyarı atıp sonra gözüne tır sokarcasına yapılan hataları görmeyen modlarınız olabilirdi... Sağlıklı kalın.
Edit: Bana katılmayabilirsiniz sizin fikriniz ama sanırım bana attıkları uyarıları artık sayamıyorlar ki son elli defadır uyarı sayım 39’da takıldı. Bu arada bazı kelimeleri iki kere yazmışım affola hızlı yazmam gerekiyordu.
Olm bune hergün uyarı yemişsin sen :D

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
yasa dışı paylaşım windows u bedava cmd ile etkinleştirme idi bence herkes bilmeli

Ekler

• uyarı.jpg
    uyarı.jpg
    292.2 KB · Hit: 43

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
gördünüz mü saçmalığı abdullah abi recep e saydırmakta haklı

Ekler

• uyarı.jpg
    uyarı.jpg
    292.2 KB · Hit: 44

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Neyi anlıyorsun? Benim orayı savunduğum falan yok, bahsettiğim durum da bu zaten: Bazı moderatörler/üyeler açığını aramak için eski mesajlarını raporluyor ya da konu içinde sadece senin mesajına bakıyor.
Konu açıldığı anda yediğim bir rapor. Komik ne diyelim, bunu kabul eden moderatör daha komik, ve bunun gibi başka uyarıları da atarım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye