Neler Yeni

Donanım Arşivi’nin kıymetini BİLMENE GEREK YOK

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bu konu niye hortlamış.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Yazım kurallarına uymakla Technopat savunulmuyor, yanlışlarını görsün diye kalın ve sarı yazıyla belirttim. Ben 2 kuralı eleştirdim. Bana sağladığı tek katkı yazım kuralları oldu, teşekkürler Technopat.
Sana demedim ki.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
O değil de yazım yanlışı yapanın cümlesini alıntıladım diye ban yemem nasıl?

• Beğen

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Yav şaka gibi yakın zamana kadar Technopat’ı çok severdim (bu arada https://donanimarsivi.com/forum/konu/cok-sacma-sebeplerden-2-uyari-yedim.171539/ yok knk haksız sebepler değil :D orada değil o mesajları o konuyu açsan hayattan ban yersin) ama cidden saçmalaşmaya başladı forum hem de son bir kaç aydır forumu kötüleştirmeye rushluyorlar sanki. İlk başlarda hep diyordum ki forum ortamı daha iyi olsun diye çalışıyorlar ama yok Nazi kamplarından farkı yok farkları forumda emoji ve ban ile işlerini yapmaları şaka gibi. Espri kaldırmak 0 mesela ben de dünkü konudan uyarı yedim adam haklı yalan yok Alıntıyı görüntüle
bu mesajımdan sonra uyarması çok doğal tamam esprili bir şekilde yazmıştım ama orada bunu yazsaydım uyarmak yerine hesabımı silerlerdi sanırım @White Ravens güç sizinle olsun hocam. Neyse bu bahsediceğim saçmalık ilk değil ve son da olmayacak eminim: Adam sea of thieves arkadaş önerisi için konu açmış ben de aslında çok eğlenceli olacağını ancak 40-50GB ın o oyun için fazla olduğunu espriyle söyledim yorumum altına 3 kızgın attılar ben de dedim la niye kızgın atıyorsunuz? Bir de beni raporlamışlar 4 gün ban yemek nedir ya? Saçmalık, adımı her haltı raporla “sosyopat” üye yapıcam en kısa zamanda. Aldığım diğer 39 uyarı daha da komik RAM değil ram yazmışım, Windows değil windows, kısaltmaların yazılışı yanlış olmuş. Ha bir de birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın var (yüzde ellisi bu zaten) arkadaşlar sanırım virgülden, noktalı vürgülden falan habersiz yaşıyor eğer her fillin sonuna ”nokta” koymazsan sana sopa cezası verme gibi bir durumları da var tabii, kitle desen toxic kaynıyor adamların tek amacı birilerine ban yedirmek olmuş. Ama en komiği yazım yanlışı olan bir cümleyi alıntılayıp ona cevap verdiğim için ban yemem👌🏻🤔 moderatör arkadaşlar arada düşündürtüyor neresiyle okuduğunu adamın biri lunix yazarak konu açabiliyorken benim windows yazmam “gözlerine“ batıyor herhalde. Alın bu da tablosu Alıntıyı görüntüle
merak etmeyin bu daha az bir kısmı. Oh be nefret dolmuşum he yine ofansif bir giriş ve tekrar söylüyorum bu forumları kıyaslayacağımı hiç düşünmezdim ancak cidden forumun kıymetini bilin burası da sıkı yönetim altında ona buna kabadayılık yapan bir kısım kitle (hepsi diyemem çok iyi insanlarda var) ve benim parantez içinde de bilerek yaptığım de yazım hatasını görüp çok zekiymişçesine buna uyarı atıp sonra gözüne tır sokarcasına yapılan hataları görmeyen modlarınız olabilirdi... Sağlıklı kalın.
Edit: Bana katılmayabilirsiniz sizin fikriniz ama sanırım bana attıkları uyarıları artık sayamıyorlar ki son elli defadır uyarı sayım 39’da takıldı. Bu arada bazı kelimeleri iki kere yazmışım affola hızlı yazmam gerekiyordu.
Donanım arşivinin kıymetini bildim bileceğimde

• Beğen

Tera

80+
TP'nin yazım yanlışı kurallarına laf atıp, DA'daki saçma başlıklı konulardan bıktım diyen kitle cidden garip açıkçası.
İkisi arasında fark var: Birinde yazım yanlışı yaptın diye fantastik sürelerle ceza alman, diğerinde ise hem Technopat, hem de DonanımArşivi'nde gereksiz ve troll konuların artması. Yani sadece DonanımArşivi'nde yok troll konular.

Şimdi bana ceza süreleri düşük falan diyeceksin büyük ihtimalle. İşin arka planı öyle değil işte.

Son düzenleme:

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Recep Baltaş aşırı mükemmel bence öylesine yazdım bunu xd. Bu arada buradaki ban atmalar falan tıntopatı geçti bence... :alien: :cool: Çınonun zar zor perma yemesi ve kaancıkın hayla yememesiyle bir süre önce birkaç üyenin perma yemesi ama sonra açılması var fakat @Sosyalist Çapulcu 'nun neden perma yediğini öğrenemedik bile. xd

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Recep Baltaş aşırı mükemmel bence öylesine yazdım bunu xd. Bu arada buradaki ban atmalar falan tıntopatı geçti bence... :alien: :cool: Çınonun zar zor perma yemesi ve kaancıkın hayla yememesiyle bir süre önce birkaç üyenin perma yemesi ama sonra açılması var fakat @Sosyalist Çapulcu 'nun neden perma yediğini öğrenemedik bile. xd
"İftira"dan yemiş. "Abdullah Hacıgül'ün sponsoruna laf söyle, anında perma yersin." tarzı bir şey söylemişti.

• Muhteşem

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Technopat foruma üye olmayı hiç düşünmemiştim. Şimdi yanından bile geçmem.. Okurken sinir oldum.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
"İftira"dan yemiş. "Abdullah Hacıgül'ün sponsoruna laf söyle, anında perma yersin." tarzı bir şey söylemişti.
"İftira veya yalan dolan sebebiyle veya konu içeriği ne olursa olsun aslında ne olursa olsun değil hacıgülün hakkında iyi olmayan herhangi bir şey söylenince uyarı sayısı fark etmez anında perma yersin" diye bir kural mı var? :alien: :cool: 🤭🤭 Ayrı eten böyle forumlarda hiçbirşey yazmadan direkt perma atılması gibi sebepsiz, garip banlarda suç duyurusunda bulunulabiliyor diye biliyorum bir ara biri olacağını falan söylüyordu. SDN'de yazdığı şeyden burada perma yemişti sanırım ilk günlerde. Hafif birşeyde en ağır ceza verilince oluyor mu bilmiyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bx500 sorunlu dediğim için ban yemem :/
Sattıkları ürüne laf etmişsin hadsiz, ifritt(!) Onlar satıyorsa iyidir iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah Allah? Uzun süredir TP'de zaman geçirdim, fakat bunu ilk sizden duyuyorum. İşin arka planı ne, bir banla arka planı nasıl bağladınız onu bile merak ettim açıkçası.
Bir ban değil 39 uyarı arkadaşın içini doldurmuş. 😂

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom