Donanım arşivi yeni sistem videosu kıyaslama

seii

80+
Reaksiyon skoru
5
Az önce youtubeda gezinirken donanımarşivinin yeni videosu karsima cikti ve videoyu sonra sarıp sistemi kaca aldıgına baktım 43 bin lira civarı bir şey tutuyordu sonrasında gecen hafta aldıgım hazır sistemle yapay zeka üzerinden karsilastirdim bin lira farkla daha iyi sistem almis gibiyim hatta foruma göz atıp gaminggen indiirimini uygularsanız 2.5k gibi bir indirim yakalayabilirsiniz ben kacirdim sahsen
1747669111264.webp

görselide şöyle bırakayım. yine de cok anladıgım konular degil yorumlarınızı merak ediyorum

Az önce youtubeda gezinirken donanımarşivinin yeni videosu karsima cikti ve videoyu sonra sarıp sistemi kaca aldıgına baktım 43 bin lira civarı bir şey tutuyordu sonrasında gecen hafta aldıgım hazır sistemle yapay zeka üzerinden karsilastirdim bin lira farkla daha iyi sistem almis gibiyim hatta foruma göz atıp gaminggen indiirimini uygularsanız 2.5k gibi bir indirim yakalayabilirsiniz ben kacirdim sahsen Alıntıyı görüntüle

görselide şöyle bırakayım. yine de cok anladıgım konular degil yorumlarınızı merak ediyorum
RX 7800 XT RTX 5070'den bariz daha güçlü kısmında patladım.

Az önce youtubeda gezinirken donanımarşivinin yeni videosu karsima cikti ve videoyu sonra sarıp sistemi kaca aldıgına baktım 43 bin lira civarı bir şey tutuyordu sonrasında gecen hafta aldıgım hazır sistemle yapay zeka üzerinden karsilastirdim bin lira farkla daha iyi sistem almis gibiyim hatta foruma göz atıp gaminggen indiirimini uygularsanız 2.5k gibi bir indirim yakalayabilirsiniz ben kacirdim sahsen Alıntıyı görüntüle

5070 le 4070 'i karıştırmış sanırım mümkün değil 7800xt 5070 geçemez , 7600 ile 7500f arasında igpu haricinde fark yok.

Aralarında oldukca fiyat farkıda varmıs :D videoda 25k gözüksede aynı satıcıya baktıgımda 40kya cikmis ekran kartı fiyatı

Abdullah abi videoda güç kaynağı yeterli demiş ama kesinlikle katılmıyorum. Ekran kartı ve işlemcinin %100 olduğu oyunlarda sistemi kapanma riski var. En azından bir 650 watt almalıydı.

rtx 5070 çok daha güçlü hem yeni hem dlssde var (fsr demeyin bana rx9000 serisi kullanmıyorsanız)

Abdullah abi videoda güç kaynağı yeterli demiş ama kesinlikle katılmıyorum. Ekran kartı ve işlemcinin %100 olduğu oyunlarda sistemi kapanma riski var. En azından bir 650 watt almalıydı.
5070 spike atsa 300-350'ye, 7500f de hadi 100w diyelim ki değil, yine 450 oluyor hocam nası yetmez?

Hocam %80 yükte olmaz mı? Güç kaynağı sesli çalışabilir.
Sen kapanır diyorsun hocam, ben işini görür diyorum. Çökme falan PSU kaynaklı olması zor ayrıca bu dediğim watt aralığı sürekli orada kalması vs. değil, nadiren de olsa gerektiğinden fazla güç çekebildiklerinden dolayı.

Yoksa 5070 250W TDP, 7500f 65w TDP. İmkansız yani PSU'yu zorlaması.

Sen kapanır diyorsun hocam, ben işini görür diyorum. Çökme falan PSU kaynaklı olması zor ayrıca bu dediğim watt aralığı sürekli orada kalması vs. değil, nadiren de olsa gerektiğinden fazla güç çekebildiklerinden dolayı.

Yoksa 5070 250W TDP, 7500f 65w TDP. İmkansız yani PSU'yu zorlaması.
Güvenili diyorsanız tamamdır. Kapanmada yanılmışım. Yine fanlar biraz sesli çalışabilir.

Geri