Geniz ameliyatı olduktan sonra full dondurma yemiştim.Boğaz ağrısı yaşıyorum çok ciddi değil geçti gibi dondurma yesem iyi gelir mi kimi doktor yemeyin rahatsız eder diyor bazı doktorlarda iyi geliceğini söylüyor. Daha önce deneyen veya bilen var mı?
Dondurma hasta etmez, iyi gelmez.Boğaz ağrısı yaşıyorum çok ciddi değil geçti gibi dondurma yesem iyi gelir mi kimi doktor yemeyin rahatsız eder diyor bazı doktorlarda iyi geliceğini söylüyor. Daha önce deneyen veya bilen var mı?
Çay içBoğaz ağrısı yaşıyorum çok ciddi değil geçti gibi dondurma yesem iyi gelir mi kimi doktor yemeyin rahatsız eder diyor bazı doktorlarda iyi geliceğini söylüyor. Daha önce deneyen veya bilen var mı?
Sıcak bir şeyler tüketmenBoğaz ağrısı yaşıyorum çok ciddi değil geçti gibi dondurma yesem iyi gelir mi kimi doktor yemeyin rahatsız eder diyor bazı doktorlarda iyi geliceğini söylüyor. Daha önce deneyen veya bilen var mı?
çorba
gibi daha iyi gelecektir.boğazının neden ağrıdığına bağlı olarak tamamen geçirebilirde dahada kötü yapabilirBoğaz ağrısı yaşıyorum çok ciddi değil geçti gibi dondurma yesem iyi gelir mi kimi doktor yemeyin rahatsız eder diyor bazı doktorlarda iyi geliceğini söylüyor. Daha önce deneyen veya bilen var mı?