Dondurma boğaza iyi gelir mi?

Gloxy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Boğaz ağrısı yaşıyorum çok ciddi değil geçti gibi dondurma yesem iyi gelir mi kimi doktor yemeyin rahatsız eder diyor bazı doktorlarda iyi geliceğini söylüyor. Daha önce deneyen veya bilen var mı?

ye gitsin nolcak ben yiyorum sürekli boğazım ağrıyorkende yiyordum bir şey olmuyordu ama o senin bünyenede bağlı olabilir

Aşırı soğuk gıdalar, boğaz ve bademcik bölgesindeki damarlarda geçici bir büzüşmeye yol açarak direnci düşürür ve enfeksiyona uygun bir ortam hazırlar. kaynak

Aşırı soğuk gıdalar, boğaz ve bademcik bölgesindeki damarlarda geçici bir büzüşmeye yol açarak direnci düşürür ve enfeksiyona uygun bir ortam hazırlar. kaynak
Hocam aşırı soğuk değil ki dondurma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dondurmanın ise bu durumlar dışında boğaz enfeksiyonları ile doğrudan bir ilişkisi saptanmamıştır.
Buda var attığın kaynakta

2-3 gün dayan sonra yersin

Dondurmanın ise bu durumlar dışında boğaz enfeksiyonları ile doğrudan bir ilişkisi saptanmamıştır.
Buda var attığın kaynakta
Soğuk bir şey olduğu için benim attığıma geliyor tekrardan.

Soğuk bir şey olduğu için benim attığıma geliyor tekrardan.
Hocam şey okudum bir prof. Soğuk olduğu için ağrıyı yatıştırdığını söylüyor ama çok önemli değil ya zaten 2 güne geçer inşallah

naneli sakız çiğne faydası olur

naneli sakız çiğne faydası olur
Onu okudum teşekkürler. Birde şu şeker gibi şeyler çıkmış kapsül ondan yedim ama hiçbir şeye yaramadı hikayeymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,768
Üyeler
187,392
Son üye
Linicss
Geri