🔥İndirim 🔥DONGLESIZ🔥GameSir Nova HD Rumble NS 660 TL + Vergi

Fiyat iyi ama dongle yoksa kablosuz kullanımda dalgalanma olabiliyor. Sinyal stsbil olmuyor bazen. Ama kablolu kullansan bile güzel cihaz. Benim de canım çekti ama kendimi durdurmak zorundayım. 😑

aynı durumdayım. iptal etmek için mail attım doğru düzgün cevap da vermiyorlar. kargoya verildiyse iptal edilemez dediler discorddan. sizinki verildi mi kargoya?
Ever kargolanmış, firmanın bu aşamada iptal edeceğini hiç sanmıyorum. O yüzden geri gönderme hakkımız var mı diye sordum, bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

Ever kargolanmış, firmanın bu aşamada iptal edeceğini hiç sanmıyorum. O yüzden geri gönderme hakkımız var mı diye sordum, bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
İptal ettiler benimkini yazdığım mail bu

I would like to cancel my order numbered gamesir Aİ because I was given incorrect information.I asked him "Is the only dongle sold on the site compatible with the Gamesir Nova HD NS?" He said no, it is compatible with the dongle that comes in the box.But in reality, the gamesir nova hd ns does not come with a loop. I ordered it because of the wrong information and I want you to correct your patient.

Ekler

• 1000119609.webp
    1000119609.webp
    118.1 KB · Hit: 42

I would like to cancel my order numbered gamesir Aİ because I was given incorrect information.I asked him "Is the only dongle sold on the site compatible with the Gamesir Nova HD NS?" He said no, it is compatible with the dongle that comes in the box.But in reality, the gamesir nova hd ns does not come with a loop. I ordered it because of the wrong information and I want you to correct your patient.
Teşekkür ederim haber verdiğiniz için, ben de mail gönderdim şimdi. Umarım iptal ederler. Ben dersimi aldım vallahi, öyle sazan gibi atlamamak lazımmış.

Teşekkür ederim haber verdiğiniz için, ben de mail gönderdim şimdi. Umarım iptal ederler. Ben dersimi aldım vallahi, öyle sazan gibi atlamamak lazımmış.
Bu ürün oldukça zaten diğerleri mantıksız kalıyor, vergi gümrük stresi çekeceksiniz, garantisi olsada yok gibi bir şey olacak. 14 gün falan bekleyeceksin. İçinde dongle yok. 400 lira farka hiçbir şekilde değmez. He şunu da söyliyim şu an fiyatı uygun diye attım bu ürünü yoksa ilk 150 euro dan 35 euro'ya gümrük sınırı düştüğünde ismi lazım değil bazı firmalar kucağa almaya çalıştı ama neyse.

14,72 dolar ürün fiyatı. GameSir, gönderimi 4PX ile yapıyor ve last mile olmadığı için kargonuzu doğrudan PTT teslim alacak. Paket üzerinde "game controller" olarak belirtildiğinden %80 vergi ödemeniz gerekecek. Ayrıca kargo ücretsiz görünse de pakette kargo ücreti yazmadıkları için 3 dolar kargo bedeli de size yansıtılır. Buna ek olarak gümrüğe sunum ücreti ve damga vergisi alınır.

Kısacası, ürünün fiyatını paketin üzerine gerçek değeriyle yazarlarsa toplam maliyet yaklaşık 1350 TL'yi bulabilir. Bu fiyata Türkiye’de EasySMX X05 bulunabiliyor. X15’in de muadilleri mevcut. Cihazda 2.4 GHz alıcı bulunmadığını ve tetiklerin dijital olduğunu da belirtmek gerek. Switch için uygun olabilir fakat PC için tavsiye etmiyorum.
4px, we world express ile çalışıyor. 2 hafta önceki siparişim arasa teslim edildi. Vergi ödemedim

Ekler

• 1000030727.webp
    1000030727.webp
    24.7 KB · Hit: 40
4px, we world express ile çalışıyor. 3 hafta önceki siparişim arasa teslim edildi. Vergi ödemedim
Tek bir last mile firması ile çalışmıyor 4px. Yanwen'de de olduğu gibi firmalar kargoyu daha ucuza kapamak için ddp olmadan yollabiliyor hele ücretsiz kargolarda. Yoksa üründen pahalı tutar kargo fiyatı zaten. Bu firmadan daha önce alışveriş yapmadım ama 4px ile çok sefer kargom ptt ile geldi. O yüzden genel konuşmamak daha doğru.

Ürün Nintendo Switch için tasarlandığı için dongle yok ama Nintendo Switch'iniz varsa kaçırmamanız gereken 3. parti Pro Controllerlardan biri diyebilirim.

teşekkürler bende attım aynı mailden. cevap alırsanız beni de bilgilendirin hocam lütfen. benimki de kargoya verilmiş sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,795
Üyeler
185,954
Son üye
Phanter
Geri