Neler Yeni

Donmayan IPTV var mı?

Donmayan IPTV Var Mı? Gerçekten Mümkün Mü? Bu soru kullandığım pek çok iptv ile var olan ve kafamı kurcalayan ana soru olmasıydı ve bu soru tüm araştırmalarımda karşıma çıkandı.

Açıkçası, bu soruyu o kadar çok duydum ki, sanırım herkesin kafasındaki en büyük soru “Donmayan bir IPTV var mı?” sorusu olmuş. Yani, çevremde kimle konuşsam, internette hangi platformu açsam mutlaka birilerinin IPTV yayınıyla ilgili yaşadığı donma probleminden şikayetçi olduğunu görüyorum. Başta bu soruya ben de takılmıştım. Dürüst olayım, "donmayan" diye bir şey varsa bile uzun süre dayanmıyor diye düşünmeye başlamıştım. Bu işin peşine düşüp sağdan soldan araştırdım; forumlara daldım, sayısız yorum okudum, denemediğim servis kalmadı.

Dene babam dene, her IPTV hizmeti başta güzel ama bir süre sonra ya yoğunluktan ya da teknik sorunlardan dolayı illaki bir aksaklık yaşatıyor gibi geldi bana. Yani bu yüzden, “tüm IPTV’ler belli bir süre sonra donmaya başlıyor” kanaatine gelmiştim diyebilirim.

Ama iki sezon önce bir şansımı daha denemek istedim ve IPTVBOXPRO’ya rastladım. Başta her zamanki gibi temkinliydim, "kesin yine aynı şey olur" diyordum. Ama IPTVBOXPRO beni şaşırttı. Normalde hafta sonları maç saatlerinde en sıkıntılı anlar yaşanır ya, bunda öyle olmadı. Gerek görüntü kalitesi gerek kanal çeşitliliğiyle tam aradığım hizmet gibi geldi. Üçüncü sezonumdayım şimdi, ve eski servislerde yaşadığım donma, kopma gibi sorunları yaşamıyorum.

Hatta diyebilirim ki, artık başka bir servis denemeyi bile düşünmüyorum. Sırf bu stabilite yüzünden IPTVBOXPRO’yu tavsiye ederim. Eğer benim gibi yıllardır çözüm arayışında olanlardansanız, bir göz atmanızda fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,396
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom