Doping hafıza mı? Ev dershanem mi?

pofidixk

80+
Reaksiyon skoru
38
11.sınıfım derslerimi pekiştirmek için doping hafıza yada ev dershanem yks paketini almak istiyorum, bazı yerlerde daha önce hem doping hafıza hemde ev dershanem kullanan bazı kişilerin ev dershanemi önerdiğini gördüm, sizce hangisini alayım

internette sürüyle bedava konu anlatan yer var.doping hafızanın da parayla yalan yorum yaptırdığını gördüm. para vermene gerek yok.

Doping hafıza hakkında herkes olumlu yorumlar yapsa da ben pek inanmıyorum. Genel olarak bilgisayar üstünden alınan eğitim pek verimli değil bana göre. İyi bir dershane öneririm onun yerine.

Örnek videolarına bak sen karar ver şahsen ben örnek videolarını hiç sevmedim YouTube da çok daha iyi anlatanlar var

doping hafıza kullanarak biri olarak çok memnunum diyebilirim, gerçekten faydasını görüyorum. bir de atladığınız bir nokta var evet youtubeda ücretsiz ders anlatımları var ama doping hafıza sadece ders anlatmıyor. kendine özel ders çalışma programı oluşturabiliyorsun, yapay zeka destekli akıllı test paneli var, rehberlik ihtiyacım icin koçum yanımda, özel ders için şimdi anladım, yapamadığım sorular için çözücü gibi uygulamalar var. ayrıca ders anlatımları oyun formatlı animasyonlu eğlenceli yani düz anlatım yok. sana tavsiyem örnek anlatımları izle diğer özellikleri de göz atarsın buna göre kararını verirsin ;)

youtube yeterli bence boşuna para verme kuzenim doping hafıza kullandı hiç sevmedi

11.sınıfım derslerimi pekiştirmek için doping hafıza yada ev dershanem yks paketini almak istiyorum, bazı yerlerde daha önce hem doping hafıza hemde ev dershanem kullanan bazı kişilerin ev dershanemi önerdiğini gördüm, sizce hangisini alayım
Doping hafızada konuşanları para karşılığı konuşturuyorlar internette olumsuz yorumlarınıda çok gördüm.

Hocam doping hakkında çok olumsuz yorum gördüm internette.
Şahsen almazdım doping

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,568
Üyeler
188,958
Son üye
Carnage3481
Geri