Neler Yeni

Dostlar bilgisayarcıda win 10 kurma 70tl olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammed Han
Bir türlü beceremedim win 10kurmayı bende dedim bilgisayarcıya verem ama o da ne 70tl tokat gibi çarptı yüzüme zaten hddyi 66tl ye aldım yardım edin

LynxE

80+ Bronze
Kazıklanmışsın telefondan veya farklı bir bilgisayardan Windows 10 Kurulum Rehberlerine bakabilirdin zor bişey değil

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Fiyatta baştan konuşsanız daha iyi olurdu. İndirim isteyin. Ya da eski haline geri getirmesini isteyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammed Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Başlığı düzelt.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
minimum 8 GB lik bir flash bellek yarımıyla yaklaşık 10 dakikalık bir işlem "USB bellekten Windows 10 yükleme" tarzı bir arama yaparsan kolayca bulabilirsin

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bir türlü beceremedim win 10kurmayı bende dedim bilgisayarcıya verem ama o da ne 70tl tokat gibi çarptı yüzüme zaten hddyi 66tl ye aldım yardım edin
Kanka 16GB flash bellek al. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Bu linkten dosyayı indir. Programı çalıştır ve SEÇTİĞİN BELLEĞİN YENİ OLAN 16GB'LIK BELLEK OLDUĞUNA EMİN OLDUKTAN SONRA o belleğe dosyayı kur. Biraz bekle. Tamamlandıktan sonra internetteki videolarda yapıldığı gibi (mesela Technopat) bellek ile PC'yi çalıştır. Yüklendikten sonra bir ekran gelecek 10'dan geriye doğru sayacak, o sayaç bitmeden belleği PC'den çıkar ve tamamdır. Win10 hayırlı olsun. (Windows 10 Home kurmanı öneririm)

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammed Han
Ama ev internetim yok 🥺
Arkadaşımdan aldım usbyi ilk kurulumu yaptım hiçbir şey olmadı 2gun geçti sonra virüs girmiş PC ye sonra HDD yi çürütmüş bende değişim yaptım şimdi kuramıyorim
minimum 8 GB lik bir flash bellek yarımıyla yaklaşık 10 dakikalık bir işlem "USB bellekten Windows 10 yükleme" tarzı bir arama yaparsan kolayca bulabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam
Başlığı düzelt.

Fiyatta baştan konuşsanız daha iyi olurdu. İndirim isteyin. Ya da eski haline geri getirmesini isteyin.
Mesela size göre uygun fiyat nedir?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ama ev internetim yok 🥺
Arkadaşımdan aldım usbyi ilk kurulumu yaptım hiçbir şey olmadı 2gun geçti sonra virüs girmiş PC ye sonra HDD yi çürütmüş bende değişim yaptım şimdi kuramıyorim

Tamam
Knk başlık yanıltıcı. Ben mesela Windows 70TL'ye düştü sandım. Değiştir onu.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ama ev internetim yok 🥺

Tamam

Mesela size göre uygun fiyat nedir?
30 TL en fazla. Ben Windows kurmayı biliyorum, kendim kurmayı denerim önce.

Top Bottom