Dostlar modemi koridora nasıl taşırım ?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,219
TP link wireless adaptör var evet cidden çok güzel iş yapıyor ama 6 mbps net olduğu için arka odadan da az çekince oyunda ping oluyor şubat gelince değişeceğim türk telekomdan ayrıcalağım fakat ben modemi koridora taşımak istiyorum full çekmesi için bunu nasıl yaparım maliyeti ne olur ?

Ping sorunu kablo ile çözmeye çalışın. Online bir oyunu bilgisayardan kablolu bir şekilde bağlanarak oynuyorum hiç ping olmuyor. Telefonumdan kablosuz bir şekilde oynuyorum arada bir ping giriyor.

Ping sorunu kablo ile çözmeye çalışın. Online bir oyunu bilgisayardan kablolu bir şekilde bağlanarak oynuyorum hiç ping olmuyor. Telefonumdan kablosuz bir şekilde oynuyorum arada bir ping giriyor.
Usta tamam da modem ile aramda 10 metre fark var nasıl kablo çekeyim.

Usta tamam da modem ile aramda 10 metre fark var nasıl kablo çekeyim.
Hocam kablo satan bir yerden ya da internetten ethernet kablosu alıp (ince olandan) evdeki en yakın internet çıkışından kapı çerçevelerinin içinden vs. geçireceksin istersen örnek foto atarım sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum ama nereden çekeceğim usta yerden mi çekeyim ?
dostum 1-2 saat civarı beklersen sana örnek foto atarım.

Hocam kablo satan bir yerden ya da internetten ethernet kablosu alıp (ince olandan) evdeki en yakın internet çıkışından kapı çerçevelerinin içinden vs. geçireceksin istersen örnek foto atarım sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum 1-2 saat civarı beklersen sana örnek foto atarım.
Örnek fotoğraf mükemmel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,202
Üyeler
189,047
Son üye
Krieg
Geri