bu imkansız çünkü 2 3 basede şu ana kadar atamadım olmuyor yapı izniniz yok diyoröncelikle geçmiş olsun , basede 2.ci bir dolap olabilir mi yani multi ts
atabiliyor olman gerek , modlu sunucu falan mı yoksa başka sunucularda denedinmibu imkansız çünkü 2 3 basede şu ana kadar atamadım olmuyor yapı izniniz yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece kilidi olmayanlarda yetki alıp kapatabiliyorum
silmeni öneririm, geç olmadan sonra her gün bana dua ediceksindostlar düşman basesinin alet dolabını kırdıktan sonra alet dolabı atamıyorum ve baseyi kapatamıyorum bunun bi yolu varmı normalde kırdıktan sonra atılabiliyor olması lazım videolarda öyle en azından.
multi ts yoksa aklıma başka bişi gelmiyor sunucu değiştirip bi denersin biz genelde x2 wolf vs vs sunucularda oynuyordukoyunun beni attığı ilk sunucudayım kolay başlangıç sunucusu resmi sunucu bu fark eder mi??
Multi olabilir Base surlu fln mıdostlar düşman basesinin alet dolabını kırdıktan sonra alet dolabı atamıyorum ve baseyi kapatamıyorum bunun bi yolu varmı normalde kırdıktan sonra atılabiliyor olması lazım videolarda öyle en azından.