Neler Yeni

Dövüş sanatlarında kendime çok fazla güveniyorum?

majorw0w

80+ Silver
Size sormak istiyorum allah aşkına böyle bir yorum yapıyorsunuzda Ben Çok iyiyim demiyorum içinizden biri judo aykido jijit su mu nedir artık bilemiyorum gibi sporlar üstünde iç yoğunlaştımı birini öğrenip uyguladımı yaptımı dövüştümü? Eğitimsiz adam tek yumruk atsın kaç kilo olursa olsun isterse 100 150 kilo olsun 30 40 kilo çocuk o adamı yere serer. önemli olan teknik. Ben kendimi bu durumdada övmüyorum çünkü dövüşürken 90 kilo halimle 50 60 kilo çocuk kafama tekme derbesiyle başımı döndürüp beni rahat bir şekilde şaşırtıyor. ÖNEMLİ OLAN TEKNİK. 0 tecrübe şöyle yaparım Spor önemli değil Sokakta yerler seni... Birkere siz gelin burada siz ister random gelin dövüşün öğrenin Bilmeden neden konuşuyorsunuz içinizde bilen varsa kendim öğrenmek isterim. işte bu konuşmalar beni çıldırtıyor
tmm.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bizden ne yapmamızı bekliyorsunuz Sayın @Ahmet4921 ?

Ahmet4921

80+
bence troll, böyle birinin gerçek olabileceğini düşünmüyorum
Ben Şaka amaçlı yada trol amaçlı bir şey yapmıyorum. Konularımı spam olarakta atmıyorum. O gün içinde yaşadığım sorunu yada eskiden yaşadığım birtakım sorun olayları yazıyorum. Uzun ve net bir şekilde Açıklıyorum. Kendi düşüncelerimi uzun uzun dile getiriyorum. Benim saklayacağım bir şey yok isterseniz iletişiminiz varsa konu hakkında merak ediyorsanız sesli bir şekilde konuşabiliriz. Kamerada açabilirim. Saklayacağım hiç bir şey yok. şu an için o zamanki kadar sıkıntıya girmiyorum zamanla düzeliyor.

The Batman

80+ Silver
Birşeyler yazdım sildim forumda gene 17-18 yasında kendini 10 yıllık sporcu gibi gösteren bir tip vardı öyle bile olsan banane bilader niye şuraya saçma sapan konular açıyorsunuz 16 yasında 130 cm omuz mu nereden salliyorsun sen karsinda ahmak mi var ?

Ahmet4921

80+
Birşeyler yazdım sildim forumda gene 17-18 yasında kendini 10 yıllık sporcu gibi gösteren bir tip vardı öyle bile olsan banane bilader niye şuraya saçma sapan konular açıyorsunuz 16 yasında 130 cm omuz mu nereden salliyorsun sen karsinda ahmak mi var ?
Şaka amaçlı konuşmuyorum, Ne açıdan bir sorun yarattım bilmiyorum. Konuyu uzatmak istemiyorum bir tartışmaya gideceğinden korkuyorum.
Yaşıma göre iri olduğum için 125 126 civarında bir omuz boyutum var Toplam ölçüsü yani kendimi egoist gibi göstermişim galiba. Şu sanal ortamda bile birinin yazdıklarından dolayın utanıp Cevap veremiyorum yani konu içinde bu kadar hakaretli konuşulacak nasıl bir şey yaptım anlamadım kusra bakmayın özür dilerim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,808
İsim
Oğuz
Yırtık olması iyi bir şey değil. Ayrıca çok da güvenme kendine :)

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam sizin sorununuz çok egoist olmanız. Diğer konularınızı da okudum. Sürekli: "Beni diğer ergenlerle kıyasalama, aynı kefeye sokma..." tarzında söylemleriniz var. Dünya'da hangi başarıyı elde edersen et yanındaki insana yukarıdan bakamazsın. Sosyal olarak herhangi bir çevrenin olmayışı da seni: "Ben onlardan psikolojik olarak çok daha üstünüm. Yaşıtlarım benim anlayamıyor. O yüzden anlaşamıyorum." düşüncesine itiyor. Bu düşünce de sürekli yeni üstünlükler araman konusunda dürtüyor. Örneğin:
"Yaşıtımdaki kızlar çocuk gibi geliyor. 2 yaş büyüklerden hoşlanıyorum."
"Kariyer konusunda çok üstünüm. Tasarımlarıma bak." gibi bir sürü konularından bu durum anlaşılıyor. Hatta daha detaylı inecek olursak bakkal konundan dahi "Benim marka takıntım yok. Akıllı olanı yapıyorum. Diğer insanların yapamadığını...."
Sosyal çevrenin olmama sebebi onlardan daha üstün veya zeki olduğun için değil bu konuda BAŞARISIZ olduğun içindir. Kariyer o bu şu ile kendini kandırma. Gidip her gün partilerde sokaklarda saatlerini harcamadığın sürece kariyerine de herhangi bir etkisi yoktur. Bende 16 yaşımın 2. çeyreğinde asgari ücretin 1.5 katı para kazanmaya başlayınca havalara girip senin kadar olmasa da dediğin/dediğim üstünlük kavramlarını çokça kullandım. Sitemdeki çocuklar benden 2 3 yaş büyüktüler ve onlarla daha rahat anlaştığımı yaşımdaki insanların daha olgunlaşamadığını kendime söyledim durdum. 2005 doğumlu bir arkadaşın olarak. Sorunun kaynağını buldum ve çözdüm. Şu an hem kariyerim iyi gidiyor. Hem sevgilimle hem arkadaşlarımla hem ailemle vakit geçiriyorum. Sorun çevrende değil sende hocam. Kendini hem geliştir hem sosyalleş. Dışarıda öpüşen sevgililere kafayı takacağına biraz arkadaş edin :)

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
16 yaşındayım yaklaşık 186 boy 90 kilom 125 130CM Omuz genişliğim var ölçmüştüm zamanında. 1 buçuk yıldır Kick boks muaythai ile ilgileniyorum. Kendime Şu açıdan çok güvenim var Spora ilk başladığımda bi 3 4 ay boyunca Çok feci eklem ve kemik ağrıları çektim çünkü Bütün vücudu zorluyorlardı ve Spordan çıktıktan sonra artık Ani hareketlerden dolayın Kolumu hareket ettirince bile eklemim kitleniyordu. Sporu bırakmayı bile düşünmüştüm o Zorlanmadan. Sonrasınd Hayvan gibi gaza geldim Bu zyzz falan dinlerdim oradada hayvan gibi kardiyo yapıyoruz. Ve Antrenörler arkamızdan bağırıyor birnevi askeriye gibi bize vurup Çıldırmışçasına kimisi bağırıyordu. Bende gaza gelip Bağırıp Bütün vücudumu Zorluyordum. Sonra bir baktım artık alışmaya başladım Vücudumda şu an yırtıklar var görsellerini göstereceğim.
Kendim bilerek çıplak elle vuruyorum derim Kalktı kurudu gitti defalarca. Şu an Okadar çok alıştımki Yani Bi Yere yatıyorum Tam bir şekilde 40 50 Tane askeri şınav çekiyorum Ve tak diye çekebiliyorum yani Barfiks falanda çekmeye başladım. Bacaklarım artık acımıyor Squatta dura dura Bacaklarım kavrula kavrula alıştı Şu an Saniyesinde Birinin kafasına 2 tekme atabilecek bir potansiyele sahibim Bunu lafın gelişi söylemiyorum. Cidden Orada çokaç kişinin üstünde denedim gördüm Bacağım 180 derece açabiliyorum Havada High kick atabiliyorum Yani şu an Hem hızlıyorum Atlayıp zıplayabiliyorum Reklekflerim gelişti. Milletin nasıl kavga ettiğini görüyorum Yani Şu an hem iriyim Hemde hızlıyım. Karşımda bana bıçak silah çeksin saniyesinde eline vurup bi şekilde alabilirim Ona uygun İnsan vücudunda nereye vurulur Neresi hasar verir nefesi keser antrenörlerin Gösterdiği ve uygulattığı üzere az çok biliyorum. Şu an vücudum çok rahat Muhteşem hissediyorum.
Vücudumdaki yırtıklar Bu omuz bölgem oluşan şu an yırtık Dahada artıyor koltuk altlarımda belimde ve bacak kısımlarında yırtıklar var.
karşıma çıkma birader, biz böyle boyuna posuna güvenenleri çok ezdik :kedi:

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
boyle bir konuda hiçbir zaman kendine çok güvenme.

Techno08

80+ Gold
Emin ol kavga dövüş hiç bir şeyi düzeltmez ve ben dövüşmeyi biliyorum diye kendini güçlü zannedip böbürlenme çünkü bu senin empati duygunu sömürür ki Türkiye de en ihtiyacını hissettiğimiz duygudur... Bu dünyada ki en güçlü şey sağlam bir psikolojik duruştur ki anladığım kadarıyla sende bu yok, yani tavsiyemce çok böbürlenme çünkü karşına benim gibi psikolojisi sağlam ruhlu biri çıkarsa asıl şamarı onlardan yersin ve iyi bir gözlemci olarak emin ol öyle şeyler söyleyebilirim ki senin karşında sana karşı psikolojini yerle bir eder hayattan soğutabilirim ve o an anlarsın fiziksel gücün hiçbir işe yaramadığını.... İyiliğin için yazdım bunları bu arada bu tarz insanlar karşına çıkabilir çünkü emin ol çok var bu hayatta fiziksel gücünün yetmeyeceği ve o insanları anca sağlam bir psikolojik ruhla yenebilirsin, şu halde değil.

Top Bottom