dpi değerleri evrenselmi değişkenmi ?

mehmet_zahit

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
23
arkadaşlar herkese merhaba yeni mouse aldım steelseries sensei ten iyi mouse lakin ben bundan önce logi g 300s kullanıyodum 400 dpi değerindeydim ama ben bu fareyi 400 dpi ye aldığımda hızlı geliyo merak ediyom her farede dpi değeri aynı olsa bile farkediyomu şimdiden sağolun

evrenseldir diye biliyorum ama sensörden dolayı da olabilir

Mouse'daki tek olay DPI değil. Hızlanma durumu, bildirme hızı ve daha fazla etken var.

Knk bildiğim kadarıyla monitöre ve sistem hassasiyete göre değişebilir, ama mouse is sorunn sadece pek emin değilim( belki sensör teknolojisiyle alakalıdır).

arkadaşlar herkese merhaba yeni mouse aldım steelseries sensei ten iyi mouse lakin ben bundan önce logi g 300s kullanıyodum 400 dpi değerindeydim ama ben bu fareyi 400 dpi ye aldığımda hızlı geliyo merak ediyom her farede dpi değeri aynı olsa bile farkediyomu şimdiden sağolun
Büyük ihtimalle mouse alışkan olmadığınız için öyle gelmiştir sensörden sensöre değişmiyordur bence dpi hız farkı

zaten anlamadım abiler birsürü ayar gösteriyo mecbur hepsini deneye deneye bulcaz alın belki bilirsiniz yardım edersiniz hepinize tşk bua arfda https://prnt.sc/ubqii7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SORUNU ÇÖZDÜM ACCELERATİON DEĞERİNİ Bİ TIK ARTTIRDIM ŞU AN OLDU HİSSETTİM YANİ

Son düzenleme:
Geri