Hüf.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 303
Çok değil de. Bi tık sıyırmışsın sanırım.Hocam 2000DPI 2000DPI dır. 1080P de 4000 olabilir.![]()
Çok değil de. Bi tık sıyırmışsın sanırım.Hocam 2000DPI 2000DPI dır. 1080P de 4000 olabilir.![]()
Mesnevi sana biat ederdi zannımcaDDD
Neden ya![]()
aha fazla.Çözünürlük yükseldikçe DPI'a daha mı az ihtiyaç duyuyoruz daha mı fazla?
Sadece Matchmaking mi oynuyorsun?Orda çılgınlıklar deniyoruz ya.![]()
Ucundan azcık anormalsin kardeş ben 960 dpi kullanıyorum720P ve 1500 ile 2000DPI Arasında kullanıyorum Sizce Anormal miyim?
Mouse: Gamepower NightStalker.
Öbür ayarlar;
Alıntıyı görüntüle
Memnun musun mpusedan reis belki bende alabilirim güzele benziyor720P ve 1500 ile 2000DPI Arasında kullanıyorum Sizce Anormal miyim?
Mouse: Gamepower NightStalker.
Öbür ayarlar;
Alıntıyı görüntüle
Aşırı Aşırı aşırı ama Aşırı dolu Bir mouse. Tam elime göre zaten. Alırsan bütün özellikleri falan söylerim.Memnun musun mpusedan reis belki bende alabilirim güzele benziyor
Bak almadan söylemiyor ama. Classified xdAşırı Aşırı aşırı ama Aşırı dolu Bir mouse. Tam elime göre zaten. Alırsan bütün özellikleri falan söylerim.
Arada bi topluluk falan ama şuan Valorant giriyorum ya.Sadece Matchmaking mi oynuyorsun?
Bak almadan söylemiyor ama. Classified xd![]()
5 gün önce Valorant düşürmüşüm, dün fark ettim. İndirmeye çalışınca "Droplar sona erdi" diyor.Arada bi topluluk falan ama şuan Valorant giriyorum ya.