Model isimleri yok alienware şahsen dragos ile kıyaslanacak marka değil karşısında Rog/Msi/Lg veya Samsung bir model olsa neyse diyecem ama dragos ne olduğu belirsiz (şahsi görüşüm) kötü bir marka
birde pc hocasının incelemesinde çok beğendiğini söylemişti fakat fazla anlamıyorumModel isimleri yok alienware şahsen dragos ile kıyaslanacak marka değil karşısında Rog/Msi/Lg veya Samsung bir model olsa neyse diyecem ama dragos ne olduğu belirsiz (şahsi görüşüm) kötü bir marka
Markaya bakmak yerine panel bilgisine bak be araştırsizce yukarıdaki monitörlerden hangisini almalıyım yüksek elo valorant oynayacağım sadece
(Örnek amaçlı yazıyorum)Çinde 100 liraya panel alıp dışına süslü püslü kasa yaptırıp Türkiyeye getirip x kanala y kanala z kanala para verip tanıttırıp beğendirmek zor değilbirde pc hocasının incelemesinde çok beğendiğini söylemişti fakat fazla anlamıyorum
espor oyuncusuyum fakat şuanlık zowie çok pahalı geliyorSadece hard rekabetçi oynuyorsan zowie öneririm
peki 360hz alienware alacağıma 500hz alienware buldum 2.el temiz kullanılmış onu almam nasıl olur sizce? etkisi olurmu (240hzden geçicem)Sadece hard rekabetçi oynuyorsan zowie öneririm