Dragos 500hz vs alienware 360hz 0.5 ms

dere3son

80+
Reaksiyon skoru
2
sizce yukarıdaki monitörlerden hangisini almalıyım yüksek elo valorant oynayacağım sadece

Model isimleri yok alienware şahsen dragos ile kıyaslanacak marka değil karşısında Rog/Msi/Lg veya Samsung bir model olsa neyse diyecem ama dragos ne olduğu belirsiz (şahsi görüşüm) kötü bir marka

https://www.gaming.gen.tr/urun/3861...-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ (stokta yok ama oturduğum şehirde 0 buldum dragos ile aynı fiyata)

Model isimleri yok alienware şahsen dragos ile kıyaslanacak marka değil karşısında Rog/Msi/Lg veya Samsung bir model olsa neyse diyecem ama dragos ne olduğu belirsiz (şahsi görüşüm) kötü bir marka
birde pc hocasının incelemesinde çok beğendiğini söylemişti fakat fazla anlamıyorum

birde pc hocasının incelemesinde çok beğendiğini söylemişti fakat fazla anlamıyorum
(Örnek amaçlı yazıyorum)Çinde 100 liraya panel alıp dışına süslü püslü kasa yaptırıp Türkiyeye getirip x kanala y kanala z kanala para verip tanıttırıp beğendirmek zor değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He şu'da bir gerçek yarın birgün bu monitör bozulursa alienware 3 yıl yerinde servis bakımı sağlıyor

Aw ile kapışamaz

Sadece hard rekabetçi oynuyorsan zowie öneririm

Geri