Dragos monitör nasıl?

Reaksiyon skoru
144
Bundan 4-5 ay önce bilgisayarımı toplarken monitör de bakıyordum ama monitör hediye geldi bana. Ben aslında ASUS TUF serisi ya da excalibur monitör almak istiyordum.
DRAGOS marka 27'' 165hz 1ms curved hoparlörlü bir monitör abimden hediye geldi, bende markayı bilmediğimden bir şey demedim.
Sizce bu monitör nasıl arkadaşlar ben 4-5 aydır kullanıyorum ölü piksel ghosting gibi sıkıntılarını hiç görmedim memnunum da sizce bu monitör nasıl.
VA PANEL
Bir de bu fiyata monitör kızaklı bile değil

hocam böyle kötü yorumlar geliyor ama ben memnunum hiç sorunu görmedim ister ölü piksel olun ister başka bir şey.
4 ay falan oldu iade edemem demi

Dragos G-271FG Curved 27" 165Hz 1ms 1920X1080 HDMI Dp LED Fiyatı

böyle bir monitör hocam bir sorununu görmedim bu güne kadar satsam kaça satarım kutusu falan her şeyi var

Dragos G-271FG Curved 27" 165Hz 1ms 1920X1080 HDMI Dp LED Fiyatı

böyle bir monitör hocam bir sorununu görmedim bu güne kadar satsam kaça satarım kutusu falan her şeyi var
Beyler bu Dragos ňe soylyim size şu turbox gibi işte Intel i7 yazıp i7 nin 1. Nesilin Bilgisayar koyup saymaya çalışanlar varya he onlârin o sistemlerin yanına koydukları monitör kısacasi berabat

Bundan 4-5 ay önce bilgisayarımı toplarken monitör de bakıyordum ama monitör hediye geldi bana. Ben aslında ASUS TUF serisi ya da excalibur monitör almak istiyordum.
DRAGOS marka 27'' 165hz 1ms curved hoparlörlü bir monitör abimden hediye geldi, bende markayı bilmediğimden bir şey demedim.
Sizce bu monitör nasıl arkadaşlar ben 4-5 aydır kullanıyorum ölü piksel ghosting gibi sıkıntılarını hiç görmedim memnunum da sizce bu monitör nasıl.
VA PANEL
Bir de bu fiyata monitör kızaklı bile değil
Kötü bir monitör.

Geri