asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
memtest86 ile ramlerini test edebilirsinAnakartım msib650 gaming plus wifi anakartı çift ram olunca bu şekilde hata alıyorum az önce tek ramle denedim çalıştı ama bios dan mhz sini 6400 yapınca yine gitti bilgisayarı yeni aldım alalı 1 ay olmamıştır napmam lazım?
Hocam pc açılırsa yapmayı planlıyorum ama açılmıyormemtest86 ile ramlerini test edebilirsin
Bios'u default ayarlara resetlersen açılır. Pili çıkar 10 dk bekle geri tak.Hocam pc açılırsa yapmayı planlıyorum ama açılmıyor
PC'yi kapat elektriğini vs boşalt tabii ki.Bios'u default ayarlara resetlersen açılır. Pili çıkar 10 dk bekle geri tak.
Hocam bios pili nerde onu bile bilmiyorum yardımcı olursanız galiba ekran kartının arkasında kalıyor amaBios'u default ayarlara resetlersen açılır. Pili çıkar 10 dk bekle geri tak.
Post automatically merged:
PC'yi kapat elektriğini vs boşalt tabii ki.
Ekran kartını söküyorum hocamBios'u default ayarlara resetlersen açılır. Pili çıkar 10 dk bekle geri tak.
PC'yi kapat elektriğini vs boşalt tabii ki.
Muhtemelen altında kalıyordur, söküp bakabilirsiniz.Hocam bios pili nerde onu bile bilmiyorum yardımcı olursanız galiba ekran kartının arkasında kalıyor ama
Ekran kartını söküyorum hocam
Hocam bu pil nasıl çıkıcak internetten baktım ama dediklerni yapınca olmuyor bastırmaya da korkuyorumMuhtemelen altında kalıyordur, söküp bakabilirsiniz.
Çentik kısmındaki pini geriye ittir, hafif yukarı yükselir, alttan yukarı ittir sonra piliHocam bu pil nasıl çıkıcak internetten baktım ama dediklerni yapınca olmuyor bastırmaya da korkuyorum
Hocam beyaz ışık yanıyor napmam lazımÇentik kısmındaki pini geriye ittir, hafif yukarı yükselir, alttan yukarı ittir sonra pili
Ekran kartıyla alakalı bir problemi gösteriyor, çıkarıp baştan takmayı deneyebilirsin kabloları vs kontrol et ekran kartıyla alakalı.Hocam beyaz ışık yanıyor napmam lazım
Anakartım msib650 gaming plus wifi anakartı çift ram olunca bu şekilde hata alıyorum az önce tek ramle denedim çalıştı ama bios dan mhz sini 6400 yapınca yine gitti bilgisayarı yeni aldım alalı 1 ay olmamıştır napmam lazım?
Evet var hocamRamlerin expo desteği var mı *
Bios pili cıkart sıfarla acılınca cıft ramı tak expo 1 sec ram frekansını ayarla öyle dene biEvet var hocam