- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynı problemleri yaşamışız. Nereden Satın almıştınız ?20/09/2024 tarihinde 9950x işlemcili sistem topladım. X670e tomahawk anakartım ve 64gb ddr5 ramlerim var. Aynı sorunu bende yaşadım. Ne flash ile bios update yapabildim. Nede herhangi bir bios ekranı alabildim. Anakartı iade ettim ve başka bir satıcıdan aynı ana kartı satın aldım. Bakalım gelecek olan anakart ile sorun çözülecek mi ? Bu tartışmayı dün problemi yaşayınca gördüm. Gelişmeleri ve olurda çözümü buraya yazıcam. Bu anakart ile de aynı problemi yaşarsam. Büyük ihtimalle x870 anakartlara yönelicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada anakartı iade etmemin sebebi power tuşuna basar basmaz cpu ve dram hatasının yanmasıydı. Öncesinde bir kontrol edip sonrasında hata yanması lazım diye biliyorum. Benim gördüğüm power tuşuna basar basmaz hata Işık’larının anında yanmasıydı.
Ben hepsi buradadan satın aldım iade etmeye çalışıyorum. Umarım iade kabul ederler. Yani elimi kolumu kitledi şuanda.20/09/2024 tarihinde 9950x işlemcili sistem topladım. X670e tomahawk anakartım ve 64gb ddr5 ramlerim var. Aynı sorunu bende yaşadım. Ne flash ile bios update yapabildim. Nede herhangi bir bios ekranı alabildim. Anakartı iade ettim ve başka bir satıcıdan aynı ana kartı satın aldım. Bakalım gelecek olan anakart ile sorun çözülecek mi ? Bu tartışmayı dün problemi yaşayınca gördüm. Gelişmeleri ve olurda çözümü buraya yazıcam. Bu anakart ile de aynı problemi yaşarsam. Büyük ihtimalle x870 anakartlara yönelicem.
Bu arada anakartı iade etmemin sebebi power tuşuna basar basmaz cpu ve dram hatasının yanmasıydı. Öncesinde bir kontrol edip sonrasında hata yanması lazım diye biliyorum. Benim gördüğüm power tuşuna basar basmaz hata Işık’larının anında yanmasıydı.