Driver güncelleme programı

Sürücü güncellemek için uygulama kullanılmaz, manuel yapılır.
o zaman soundmax audio driver indirmem lazım driverpack solition kuruyor ama madem elle yapıcam nasıl kurabilirim onu güncel bulup atabilir misiniz benim pek bilgim yok nereden indireceğime dair.

o zaman soundmax audio driver indirmem lazım driverpack solition kuruyor ama madem elle yapıcam nasıl kurabilirim onu güncel bulup atabilir misiniz benim pek bilgim yok nereden indireceğime dair.
Buradan Windows sürümünüzü seçin ve ses sürücüsünü indirin ve kurun.

Çünkü virüslüler ve yanlış yerlerden eski ve yanlış sürücüleri kuruyorlar.
rica etsem soundmax audio driver bulabilir misin internete yazıyorum ama hangisini indiricem emin değilim ve anakartın sitesinde yok

yardım edecek 1 kişi dahi yok mu arkadaşlar hoparlörü kullanamıyorum kaç gündür program kullanmayın diyorsunuz istediğim driverı nasıl indirebilirim o zaman umarım 1 kişi çıkar yardım eder

Driverları güncelleme programı var mı bildiğiniz önceden driver booster kullanıyordum sonra baktım kimse önermiyormuş format attım pcye şimdi nasıl kurabilirim
Kullanma. Elle kur. Böyle programlar yüzünden PC çöktü. Bir baktım NT silinmiş. Uzak durun

Driver easy bilgisayardaki tüm aygıtları bulur ve en güncel driverlarını otomatik kurar

Ancak paralı paran yok ise crackli yapabilirsin ben crack yapmıştır sadece 1 tane dll dosyası atıyorsun

Biraz araştır ortalıkta geziyor zaten bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,869
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri