DROP PLUS 2021 DE Alınır mı??

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
430
Uzun süredir kulaklık arıyorumda kaliteli fiyat performans bir kulaklık arıyorum . Drop plus incemeleri cok hosuma gitti ama fiyatı biraz pahalanmıs pekhalen daha alınır mı? sizce veya sizin onerdeginiz fp kulaklık onerılerı varmı ?

alınır

Aliexpress üzerinden vergiler dahil yarı fiyatına almak varken, Türkiye'den almayın derim.

@YAĞUŞUKLU:)
Rampage bu ürünü alıp logo basıyor, yani hiçbir farkları yok. Hatta yazılımları bile aynı. Aliexpress dünyanın en güvenilir e-ticaret sitelerinden birisidir, hatta benim için en iyisidir. Önemli olan satıcının güvenilir olması ki, Eksa güvenilir bir satıcıdır. Yani herhangi bir sorun yaşamazsınız, sadece Türkiye'ye geldiğinde PTT'ye teslim ediliyor ve gelmesi biraz uzun sürebiliyor.

440 çok, 450'ye Fury X çıkacak onu alırsın.
İnşallah Şubat sonu dendi ama net bir vakit veremiyorum.

Uzun süredir kulaklık arıyorumda kaliteli fiyat performans bir kulaklık arıyorum . Drop plus incemeleri cok hosuma gitti ama fiyatı biraz pahalanmıs pekhalen daha alınır mı? sizce veya sizin onerdeginiz fp kulaklık onerılerı varmı ?
Valla ben 2020'de aldım ama 2021'de de çalışabilir şekilde tasarlanmış sanırım, çalışıyor :D (Başlık için şaka amaçöı söyledim.)

Alınır.

Evet

alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,508
Üyeler
185,752
Son üye
ONDER BABA
Geri