Neler Yeni

Drop Plus almayı düşünüyorum

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Bütçe
400
Drop Plus almayı düşünüyorum oyun için ayak sesleri daha iyi kasmam için oyuna odağım ses sayesinde daha da kuvvetli olmam için sizce bu kulaklık bu dediklerimi karşılar mı ?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Drop Plus almayı düşünüyorum oyun için ayak sesleri daha iyi kasmam için oyuna odağım ses sayesinde daha da kuvvetli olmam için sizce bu kulaklık bu dediklerimi karşılar mı ?
Hocam 400tl bütçe varken neden drop plus,?
Hs50 pro daha iyi. Ve 499tlye void elite surround var

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.
Almayın. Birkaç arkadaşım satın almıştı, birkaç hafta sonra kulaklık soyulmaya başladı diyorlardı. Malzeme kalitesi olarak başarılı değil, abartıldığı kadar da iyi değil.

Daha iyi kulaklıklar bulunabilir.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almayın. Birkaç arkadaşım satın almıştı, birkaç hafta sonra kulaklık soyulmaya başladı diyorlardı. Malzeme kalitesi olarak başarılı değil, abartıldığı kadar da iyi değil.

Daha iyi kulaklıklar bulunabilir.
Mesela hangi kulaklık alınabilir ?

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Drop Plus kullanıyorum şu an alacak olsam bunları tercih ederdim. Alacaksan bile aliexpressten al.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 400tl bütçe varken neden drop plus,?
Hs50 pro daha iyi. Ve 499tlye void elite surround var
Mouse ile birlikte alcam çok fazla aşamam fiyatı siz Önerdiginiz varmı hs50 pro stereo 7.1 değil nasıl ses kasılır ?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Mouse ile birlikte alcam çok fazla aşamam fiyatı siz Önerdiginiz varmı hs50 pro stereo 7.1 değil nasıl ses kasılır ?
Hs50pro'nun stereosu drop plus'tan daha iyi arkadaşım kullanıyor memnun
Yani Corsair hs50 pro varken ben olsam rampagein yanından geçmem

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Hs50pro'nun stereosu drop plus'tan daha iyi arkadaşım kullanıyor memnun
Yani Corsair hs50 pro varken ben olsam rampagein yanından geçmem
Yani ben stereo kulaklık kullanmadığım için bilmiyorum nasıl bir kulaklık olduğunu

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Drop Plus'ın 7.1 özelliği iyi değil kullanmıyorum. Yazılımı üzerinden açılıyor ve çok sanal bir ses olduğu belli olduğu için beni rahatsız ediyor sadece 7.1 özelliğine bakarak alma hatta direkt drop plus alma almanı önermiyorum attıklarıma bakabilirsin.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
7.1 açınca ses karmaşıklığı oluyormuş doğrumu bu böyle baya sesler birbirine giriyormuş
Hocam normal kulaklık gibi kullanacaksınız.
Zaten sanal 7.1 drop plustaki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Drop Plus'ın 7.1 özelliği iyi değil kullanmıyorum. Yazılımı üzerinden açılıyor ve çok sanal bir ses olduğu belli olduğu için beni rahatsız ediyor sadece 7.1 özelliğine bakarak alma hatta direkt drop plus alma almanı önermiyorum attıklarıma bakabilirsin.
Volid elite 7.1 ama

Top Bottom