Hocam 400tl bütçe varken neden drop plus,?Drop Plus almayı düşünüyorum oyun için ayak sesleri daha iyi kasmam için oyuna odağım ses sayesinde daha da kuvvetli olmam için sizce bu kulaklık bu dediklerimi karşılar mı ?
Mesela hangi kulaklık alınabilir ?Almayın. Birkaç arkadaşım satın almıştı, birkaç hafta sonra kulaklık soyulmaya başladı diyorlardı. Malzeme kalitesi olarak başarılı değil, abartıldığı kadar da iyi değil.
Daha iyi kulaklıklar bulunabilir.
Yukarıdaki arkadaşın söylediklerine bakabilirsin.Mesela hangi kulaklık alınabilir ?
Mouse ile birlikte alcam çok fazla aşamam fiyatı siz Önerdiginiz varmı hs50 pro stereo 7.1 değil nasıl ses kasılır ?Hocam 400tl bütçe varken neden drop plus,?
Hs50 pro daha iyi. Ve 499tlye void elite surround var
Hs50pro'nun stereosu drop plus'tan daha iyi arkadaşım kullanıyor memnunMouse ile birlikte alcam çok fazla aşamam fiyatı siz Önerdiginiz varmı hs50 pro stereo 7.1 değil nasıl ses kasılır ?
Yani ben stereo kulaklık kullanmadığım için bilmiyorum nasıl bir kulaklık olduğunuHs50pro'nun stereosu drop plus'tan daha iyi arkadaşım kullanıyor memnun
Yani Corsair hs50 pro varken ben olsam rampagein yanından geçmem
Hocam normal kulaklık gibi kullanacaksınız.Yani ben stereo kulaklık kullanmadığım için bilmiyorum nasıl bir kulaklık olduğunu
Drop Plus'ın 7.1 özelliği iyi değil kullanmıyorum. Yazılımı üzerinden açılıyor ve çok sanal bir ses olduğu belli olduğu için beni rahatsız ediyor sadece 7.1 özelliğine bakarak alma hatta direkt drop plus alma almanı önermiyorum attıklarıma bakabilirsin.Mouse ile birlikte alcam çok fazla aşamam fiyatı siz Önerdiginiz varmı hs50 pro stereo 7.1 değil nasıl ses kasılır ?
Hocam normal kulaklık gibi kullanacaksınız.
Zaten sanal 7.1 drop plustaki
Volid elite 7.1 amaDrop Plus'ın 7.1 özelliği iyi değil kullanmıyorum. Yazılımı üzerinden açılıyor ve çok sanal bir ses olduğu belli olduğu için beni rahatsız ediyor sadece 7.1 özelliğine bakarak alma hatta direkt drop plus alma almanı önermiyorum attıklarıma bakabilirsin.