Dropshipping olayları doğrumu yalanmı ?

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,728
drop shipping olayları doğrumu bu konu hakkında bilginiz varsa yazarmısınız

olay neymiş

kanka doğru olduğunu sanmıyorum zaten böyle bir olay olsa sosyal medyada kimse bunu duyurmaz kendisine rakip çıkmasını istemezler ücretli bir şekilde öğreteceklerini söylüyorlar 2-3 şey anlatıp bırakırlar

kanka doğru olduğunu sanmıyorum zaten böyle bir olay olsa sosyal medyada kimse bunu duyurmaz kendisine rakip çıkmasını istemezler ücretli bir şekilde öğreteceklerini söylüyorlar 2-3 şey anlatıp bırakırlar
Ben kolaydan zengin olacaksam niye herkese anlatayım ki? Doğru diyorsun.

Doğru ama ekmeğini böldüler gibi bir şey çoktan.

Arkadaşım yapıyordu İngiltere yüzde 40 vergi kesinti almaya başlayınca kâr bitmeye başladı bıraktı sonra .Kolay yoldan zengin olunmaz her şeyin bir bedeli vardır misal borsa ile uğraşıyorum güzelde kâr edip zararda etmişliğim var ama sonuçlarım fena değil para parayı çeker mantığı çok doğru mesele o çok paraya ulaşmak

Son düzenleme:
kolay yoldan zengin olma
dropshoppingin kolay yoldan zengin olma gibi bi olayı yok hocam o aşırı saçma bir yalan bi halt bilmeyen adam dropshopping e girerse olduğu yerde sayar, dropshopping yaptım şu günde şu kadar satış yaptım olayı da tamamen gerçek dışı, reklam basıp satış alıyorlar ellerinde günün sonunda 0 kar lı bir mağaza oluyor çünkü satış yapmak için aldıkları sipariş tutarından fazlası reklama basmış oluyorlar. sizin dropshopping yaparak zengin olma hayaliniz varsa onu keza dediğim gibi öyle bir şey assla yok. Eskiden, 5 10 yıl önce ufak bi bilgi ve küçük bi sermaye ile bu işlere girseydiniz gerçekten iyi kazanıyor duruma gelebilirdiniz ancak 2023 için asla böyle değil. Güzel bir ticaret modeli, yakın zamanda bende girişmek istiyorum ancak zengin olma gibi bi planım yok. Tamamen pazarlama öğrenmek ve ek gelir elde etmek için girişeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay falan değil dostum çevremde yapanlar var :D
DropShopPinG yapTıM 2 GündE FeRRaRi Çektİm KızLar BanA HasTa

-bunları anlatırkende arkada özel jetten inerken pro içmeli videoları dnüyor-

dropshoppingin kolay yoldan zengin olma gibi bi olayı yok hocam o aşırı saçma bir yalan bi halt bilmeyen adam dropshopping e girerse olduğu yerde sayar, dropshopping yaptım şu günde şu kadar satış yaptım olayı da tamamen gerçek dışı, reklam basıp satış alıyorlar ellerinde günün sonunda 0 kar lı bir mağaza oluyor çünkü satış yapmak için aldıkları sipariş tutarından fazlası reklama basmış oluyorlar. sizin dropshopping yaparak zengin olma hayaliniz varsa onu keza dediğim gibi öyle bir şey assla yok. Eskiden, 5 10 yıl önce ufak bi bilgi ve küçük bi sermaye ile bu işlere girseydiniz gerçekten iyi kazanıyor duruma gelebilirdiniz ancak 2023 için asla böyle değil. Güzel bir ticaret modeli, yakın zamanda bende girişmek istiyorum ancak zengin olma gibi bi planım yok. Tamamen pazarlama öğrenmek ve ek gelir elde etmek için girişeceğim.

DropShopPinG yapTıM 2 GündE FeRRaRi Çektİm KızLar BanA HasTa

-bunları anlatırkende arkada özel jetten inerken pro içmeli videoları dnüyor-
Batu diye bi ucube var onu izleyip gaza geldiysen direkt internetin fişini çek hocam o adam sadece hayal satıyor. Neymiş ülkenin çok kkötü halde olması işine yaramış. Adam ekmek bulamıyor yurtdışına çıkıp nasıl avantaj haline getirsin :kekw:

Uzun uzun anlatmaya üşeniyorum. Kısa İnstagram'da vs. görülene inanmayın.

Olay doğru ama öyle milyoner olma hayali kuruyorsan boşuna kurma herkes yapmaya başladı pazarın içine ettiler, eğitim alayım diyorsan çok fazla dolandırıcı var, bazılarıda değil gibi durup bir kaç basit şey anlatıp engelliyor. O instagramda felan gördüğünüz bir çok şey hayaldan ibaret, bir malı 1 kişi satsa tamam başarılı olabilir ama bir malı şuan 1000 kişi satıyor, giriceksenizde doğru ürünler ile doğru bilgiler ile sağlam bir plan ve strateji ile girmelisiniz, vergisi kargosu kârı kısacası gelir gideri iyi hesaplayıp ona göre adım atmalısınız, ayrıca Şahıs şirketi kurmanız gerekiyor ve bir sürü vergi ödemek zorunda kalabiliyorsunuz.

Geri