Neler Yeni

DSL bağlantısı yok sorunu.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Evet daha öncesinde yine internetle alakalı bi konu açmıştım orda altyapımı sorgulatmamı istemişlerdi ve sanırım alt yapımı sorgulatamadığım için birisi 4g kullanılıyor alt yapınız yok tarzı bişey demişti yani büyük ihtimalle alt yapım olmamasından kaynaklanıyor.
kim dedi onu ?
saçma olmuş. altyapı sorgu sitelerinde altyapının çıkmaması altyapının olmadığı anlamına gelmez. benim de çıkmıyor ama 87Mbps altyapım var.
Durumu tt'yi arayarak görüşmelisin. altyapın olmasa şimdiye hiç kullanamazdın.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Aynı sorun olmuştu bizde de Santralda Port'da sıkıntı olmuş. Onu yaptılar.

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
kim dedi onu ?
saçma olmuş. altyapı sorgu sitelerinde altyapının çıkmaması altyapının olmadığı anlamına gelmez. benim de çıkmıyor ama 87Mbps altyapım var.
Durumu tt'yi arayarak görüşmelisin. altyapın olmasa şimdiye hiç kullanamazdın.
Kimin dediğini hatırlamıyorum. Dediğiniz gibi türk telekomu arayıp çözmeyi deneyeceğim. Teşekkürler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Kimin dediğini hatırlamıyorum. Dediğiniz gibi türk telekomu arayıp çözmeyi deneyeceğim. Teşekkürler.
ben aynısını yaşadım ondan söylüyorum. gelip bakmaları lazım çünkü türk telekomda da ekranda gözükmüyor bilgiler çünkü santralle bağlantı yok. mecbur ekip gönderecekler.

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
ben aynısını yaşadım ondan söylüyorum. gelip bakmaları lazım çünkü türk telekomda da ekranda gözükmüyor bilgiler çünkü santralle bağlantı yok. mecbur ekip gönderecekler.
Aileme bende sürekli arayalım diyordum ama aramıyolardı bende emin olmak için foruma sormaya karar verdim şimdi kesin arayacağız umarım düzeltirler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Aileme bende sürekli arayalım diyordum ama aramıyolardı bende emin olmak için foruma sormaya karar verdim şimdi kesin arayacağız umarım düzeltirler.
niye aramıyorlar.
ben bundan diyorum işte. bi sorun yaşadıysan önce issni ararsın. sonra iss çözüm bulamazsa foruma yazarsın. sadece sana değil herkese söylüyorum.
çünkü işte adam diyor internet kesilip duruyor türknet kullanıyorum sonra türknet kötü millenicom geç falan diyorlar. saçma.

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
niye aramıyorlar.
ben bundan diyorum işte. bi sorun yaşadıysan önce issni ararsın. sonra iss çözüm bulamazsa foruma yazarsın. sadece sana değil herkese söylüyorum.
çünkü işte adam diyor internet kesilip duruyor türknet kullanıyorum sonra türknet kötü millenicom geç falan diyorlar. saçma.
Neden aramadıklarını bilmiyorum sürekli sürekli sürekli söylüyorum bazen bişey demiyolar bazen erteliyolar. Sırf oyun için bunu istediğimi düşünüyolar sanırım, ama artık online derslerede engel olmaya başladı bu sorun bu yüzden bu sefer arayacaklardır.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Güvenli DNS ayarı sebep olabiliyor
Kapatmayı deneyebilirsin

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
bunun modemle telekomla alakası yok. sorun altyapıda. sizin hat güçsüz kalıyor sinyal alamıyor. bu yüzden ne internete, ne modem arayüzüne ne de modemin dsl hizmetlerine erişim oluyor. türk telekomu arayıp arıza kaydı oluşturun ve girebilirseniz modem arayüzüne girip hat değerlerini atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yo. bu işin belkisi yok dostum. modem fiyatları uçtu maalesef.
yok iss değiştirebilir sıkıntılı ise

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler