DSL kablosu pingi etkiler mi

Revolucao

80+
Reaksiyon skoru
104
Arkadaşlar modemime gelen dsl kablosun da ek var ve kablo biraz dandik gibi geliyor bana, ping hakkında da pek bir fikrim yok ama 1080p canlı yayında bile donma olmuyor fakat oyunlarda sürekli pingim aniden 300-400 civarına cıkıyor ve geri düzeliyor. Acaba dsl kablosunu değiştirsem bi etkisi olur mu ?

Arkadaşlar modemime gelen dsl kablosun da ek var ve kablo biraz dandik gibi geliyor bana, ping hakkında da pek bir fikrim yok ama 1080p canlı yayında bile donma olmuyor fakat oyunlarda sürekli pingim aniden 300-400 civarına cıkıyor ve geri düzeliyor. Acaba dsl kablosunu değiştirsem bi etkisi olur mu ?
kabloyu ve ek olan yeri foto atabilir misin kabloda yazı yazıyorsa onuda at

kabloyu ve ek olan yeri foto atabilir misin kabloda yazı yazıyorsa onuda at
20201125_160914.jpg
Kanka ek bu, modem odamda olduğu için odama kadar ek yaptık. Sanırsam kablo biraz dandik üstünde ki yazılar silik

Cillop gibi de etkiler.
kabloyu o kadar kötü sarmışsınız ki.
Kablonun gelen ve giden uçları birbirine asla temas etmemeli. yani şöyle.
kabloda kırmızı-siyah yeşil-beyaz bağlanıyorsa o ikili gruplar birbirine asla değmemeli ve düzgün bağlanmalı.
bununla tabi ping çok olur.

Ben ankastreden gelen kabloyu cat5 ile değiştirdim ancak pinge faydası olmadı :( TT yetkilileri inatla modem ve kablo diyordu ikiside değişti bir sonuç alamadım. Eğer pinginiz aşırıya kaçmıyorsa masraf etmeyin derim. (300-400 olduğunu yeni gördüm, değiştirin kabloyu)

Cillop gibi de etkiler.
kabloyu o kadar kötü sarmışsınız ki.
Kablonun gelen ve giden uçları birbirine asla temas etmemeli. yani şöyle.
kabloda kırmızı-siyah yeşil-beyaz bağlanıyorsa o ikili gruplar birbirine asla değmemeli ve düzgün bağlanmalı.
bununla tabi ping çok olur.
saol kanka tahmin etmiştim kablo sarımında bişeyler olduğunu akşam düzelticem

Alt yapını bir test edip ss atarmısın altyapını öğrenelim bir olmadı ana hattan cat6 çektirirsin ben 100 TL ye hallettirdim

önceden
4-6 arası downland 0.30 upload pingimde bayağı fazlaydı

şimdi yeni çektirdiğim cat6 ile
21-22 downland 6-7 upload 0 ping alıyorum ve bu Türk Telekom ile sen düşün dediğimi yapıp ss at buraya altyapın iyise bir cat6 ya bu iş tamam olur

Alt yapını bir test edip ss atarmısın altyapını öğrenelim bir olmadı ana hattan cat6 çektirirsin ben 100 TL ye hallettirdim

önceden
4-6 arası downland 0.30 upload pingimde bayağı fazlaydı

şimdi yeni çektirdiğim cat6 ile
21-22 downland 6-7 upload 0 ping alıyorum ve bu Türk Telekom ile sen düşün dediğimi yapıp ss at buraya altyapın iyise bir cat6 ya bu iş tamam olur
Kankam 16 download 1 upload alıyorum 2 hafta sonra paketi 24'e yükselticem. Normalde evde çok fazla video falan izleyen olunca ping yükseliyor bu gayet normal bi durum diye düşünüyorum ama valorant oynarken kimse internet kullanmasa bile sürekli fırlıyor, diğer oyunlarda bu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,550
Üyeler
189,107
Son üye
loss1e
Geri