bilmiyorum bilgim yokmarka aynı değil ama cl mhz ve voltaj değerleri aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@XecAts fps sadece bot vurulan antreman yerinde 120 fps arttı oyun içi fark yok
o dediğiniz 4 ram girişli anakartlar için ve 4 girişli anakartlarla yan yana takinca hiç çalişmiyor benim anakart 2 girißliÇift kanal yapmak için ramler arasında 1 giriş boş bırakılıyor. Yan yana mı taktınız?
O kısmı unutmuşum kusura bakmayındram kısmında biri 2400 biri 2666 gözüküyor yukardada ikiside 2933 de gözüküyor ikiside farkli marka oldugunda docp profil yanlis mi ayarladi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
o dediğiniz 4 ram girişli anakartlar için ve 4 girişli anakartlarla yan yana takinca hiç çalişmiyor benim anakart 2 girißli
sıkıntı yok valorantta antreman kisminda fps 120 civari artiş var oyun içi ylk buyuk ihtimal oyunun sıkıntısıO kısmı unutmuşum kusura bakmayın
sadece valorantta mı sorun varsıkıntı yok valorantta antreman kisminda fps 120 civari artiş var oyun içi ylk buyuk ihtimal oyunun sıkıntısı
cs go da denedimde aman aman fazla fark yok 30 fps falansadece valorantta mı sorun var
biraz geç yazıyorum ama sadece botların orda o kadar artış oldu 200-240 arası giderken 300-340 olmuştu genelde gezdiğim yerde ama normal oyun modunda hiç artış yok120 fps artar mı o kdar nasıl etki etti kaçtı kaç oldu?
csgoda denediğimde ani bişey olduğunda fps bi anda düşüşte mesela örnek olarak şöyle 230 dan bir anda 160 a düşüceğine 180 e düşüyor örneksadece valorantta mı sorun var