Neler Yeni

Dual Channel Ram Fps Artışı Sağlamadı Amd Sistem?

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
20-30 fps artışı normal diye biliyorum

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Hocam bir ram eklemek 100-120 fps etkilemez.Ramin en kalitelisini ekleseniz bile ancak 30 fps filan etkiler.Tabi valorant tarzı oyunlar işlemci bazlı çalışan oyunlar.Amd çift kanal için en az 3200 mhz ram koymalısınız tabi marka,cl,volt ve mhz değerleri aynı olacak

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Sadece testi valorantta yapmayın warzone, apex, cyberpunk tarzı ağır oyunlarda deneyin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,855
İsim
Eren Yeager
Valorant aman aman ram kullanmadığı için farketmezsiniz diğer oyunlarda deneyin Warzone mesela çok ram kullanır

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Valorant ramle alakasız bir oyun bende dual boot var Orjin windowsta 400 fps alırken diğer windowsta 180 fps felan alıyorum.

Yani ramlerini valorantla değil de pubg, warzone gibi oyunlarda dene

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Vallahi fps artışı sağlamaması mümkün değil 8gb ram varken warzone drope tan oynanmıyordu 16 yı bir taktım baya rahatladım sende warzone da denemeni öneririm.

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
20-30 fps artışı normal diye biliyorum
onu o sıra death match girip denemiştim rekabetcide falan fps farkı yoktu o an bana öyle geldi büyük ihtimal
Sadece testi valorantta yapmayın warzone, apex, cyberpunk tarzı ağır oyunlarda deneyin
warzone u baya önce oynadım 1 yıl olmuştur o zaman drop oluyordu büyük ihtimal dropu gidermiştir ram katkım ama oynamadığımdan pek bişey fark etmiyor cyberpunk ı ise 60 a kilitli oynamıştım fpsi girsem fark ederim büyük ihtimal ama oyun ilk çıktığnda oynamıştım güncelleme falan fark ettirmiştir testin bi anlamı kalmaz
Valorant ramle alakasız bir oyun bende dual boot var Orjin windowsta 400 fps alırken diğer windowsta 180 fps felan alıyorum.

Yani ramlerini valorantla değil de PUBG, warzone gibi oyunlarda dene
pubg de deneyebilirim aslında ram yetmediğinden deli drop yiyordum crash yiyordum hep

Vallahi fps artışı sağlamaması mümkün değil 8gb ram varken warzone drope tan oynanmıyordu 16 yı bir taktım baya rahatladım sende warzone da denemeni öneririm.
sırf warzone için ssd almam lazım :d

Top Bottom