SahtekarBiçıs
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhabalar iyi günler,Başlıktada belirttiğim gibi dual boot yapmak yada format atmak hwid banı kaldırırmı herhangi bir oyunda geçerli olurmu yani 
Peki neden bunu söylemeye gereği duydun?İnşallah kalkmaz.
Umarım kalkmaz hile açmışın ban yedin sonra demi laMerhabalar iyi günler,Başlıktada belirttiğim gibi dual boot yapmak yada format atmak hwid banı kaldırırmı herhangi bir oyunda geçerli olurmu yani![]()
Hayır bunu bir çok kişi yedi ben sadece valorant da maçta iken arkada utorrent açıktı ve indirme yapyıyordu ardından bitti diye bir bildirim aldım ve valoranta alt tab attığımda 152 oyundan uzaklaştırıldınız hatasını aldımUmarım kalkmaz hile açmışın ban yedin sonra demi la
peki neden ahlaksızca hile açma gereği duydun?Peki neden bunu söylemeye gereği duydun?
peki neden ahlaksızca hile açma gereği duydun?
Hayır bunu bir çok kişi yedi ben sadece valorant da maçta iken arkada utorrent açıktı ve indirme yapyıyordu ardından bitti diye bir bildirim aldım ve valoranta alt tab attığımda 152 oyundan uzaklaştırıldınız hatasını aldım![]()
Evet mümkünMerhabalar iyi günler,Başlıktada belirttiğim gibi dual boot yapmak yada format atmak hwid banı kaldırırmı herhangi bir oyunda geçerli olurmu yani![]()
Bilet gönder.Hayır bunu bir çok kişi yedi ben sadece valorant da maçta iken arkada utorrent açıktı ve indirme yapyıyordu ardından bitti diye bir bildirim aldım ve valoranta alt tab attığımda 152 oyundan uzaklaştırıldınız hatasını aldım![]()
Cidden bu sorunu araştırılarsa diğer cevap yazan kişiler bu banı çok insan haksız yere yedi,Evet mümkün