Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,013
Şu an elimde Msi Force GC20 V2 var. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok. 2. kol ihtiyacı ve kablosuz kullanmak için dualsense alınır mı?
1 PC'de kullanacam. PS5'te adaptive trigger destekleyen oyunları PC'de oynasam adaptive trigger çalışır mı?
2 Xbox kol düzeninden PS kol düzenine geçsem zorlanır mıyım?
3 PS4 kollarını PC'ye takınca çok sorun oluyordu bunda sorun olur mu?
4 Elimdeki kol 2 sene önce bozulmuştu Msi TR yetkili servisi ServisPoint'e göndermiştim yenisini yolladılar. Dualsense ithatlatçı garantili alsam böyle bir iyilik olur mu yoksa mecbur bilkom garantili almak zorunda mıyım?
Bu videoyu izledim steamde adaptive trigger kullanmak için kablolu zorunlu,steam ve ubisoft dışı oyunlarda uygulama kullanmak zorunlu gibi şeyler varmış. Ama 2 sene önce bu video. Başka videolarda playstation aksesuar kullanıldığını gördüm bunlar çözüldü mü?
1 PC'de kullanacam. PS5'te adaptive trigger destekleyen oyunları PC'de oynasam adaptive trigger çalışır mı?
2 Xbox kol düzeninden PS kol düzenine geçsem zorlanır mıyım?
3 PS4 kollarını PC'ye takınca çok sorun oluyordu bunda sorun olur mu?
4 Elimdeki kol 2 sene önce bozulmuştu Msi TR yetkili servisi ServisPoint'e göndermiştim yenisini yolladılar. Dualsense ithatlatçı garantili alsam böyle bir iyilik olur mu yoksa mecbur bilkom garantili almak zorunda mıyım?
Son düzenleme: