Neler Yeni

Dualsense Almaz Olaydım

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Çok sağ olun cihangir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende Hepsiburadan seçilmiş ürün almıştım, ayın ürünü gibi. Çakma JBL gelmişti. Bu yüzden bu firmalara güven olmuyor. Genelde amazondan alıyorum elektronik eşyaları
Yok be hocam prizden şarj edersin ucuza var bir şeyler
Kardeşim Xbox kolu vardı bende pilini adam akıllı degistigimi hatırlamıyorum bile düzgün pil alırsanız uzun süre götürüyor emin olun
Hocalarım o zaman çakma olma ihtimali çok az olan link var ise atabilir misiniz? Tabi eğer müsaitseniz (Xbox 9. Nesil linki)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam onun da pil sorunu varmış 2 de bir pil değiştirmek sıkıntı olmasin?
Temmuzda 1.8K XBOX aldım. 400 TL fiyatada şarj edilebilir pil seti aldım. Yıllarca götürür.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

donanimci98

80+ Bronze
Tuşların sesli çalışması ikidebir pil değiştirmen yok ekstra şarzlı pil alman aynen kanka >
ikide bir mi? 2700 mah pil tak 2 tane bitiyor mu o pil görürsün. Çok oynasa haftada 1 kez şarj eder. Şarjı bitti diyelim bi powerbanke kabloyla bağlar yine kablosuz kullanırsın. dualsense ergonomisi bayağı kötü xbox a göre.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Çağatay
abi Dualsense'imi ilk başta N11 den aldım satıcı da N11'di. Tamam işte aldım bi baktım kutu Arapça alttaki Yazılar Arapça her şey Arapça Neyse dedim işte böyle bakıyorum hata var mı, ölü bölge var mı diye. İşte ölü bölge testi yaparken baktım sol ve sağ analoglar titriyor işte dedim hatalıdır Kargo çarpmıştır falan filan dedim iade ettim sonra gittim aynı ürünün siyahını trendyol'dan MSB trade diye bir satıcıdan aldım baktım kutusu tertemiz hiç açılmamış hiç hasar görmemiş falan ama kutuyu açtığım zaman el tutuş yerlerinin altında çizikler gördüm sanki böyle bıçakla çizilmiş gibi anlamadım sonra test yaptım Yine ölü bölge var mı diye ölü bölge standart sorun yok ölü bölgede ama baktım analoglar yine titriyor. Bu sorun playstation'dan kaynaklı mıdır yani üreticiden kaynaklı mıdır yoksa bana gelenler mi böyle sadece? Bir de altında çizikler olduğu için iade etmeli miyim? Vallahi soğudum artık bu dualsense'den Xbox 9 nesil alacağım
Mediamarkt tan aldım dualsenslerimi tavsiyem de odur. 0 sıkıntı. Kaçak mı değil mi sahtemi endişen olmuyor. İlk versiyon modellerdeki kronik drift sıkıntısı çıkmıştı 1 yıl kullandıktan sonra gönderdim garantiye 0 yeni nesil modelini gönderdiler. Garantiye gönderdiğim dönemde bir tane daha almıştım mediamarkt tan iki kolu da kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam satıcının ismi neydi?
Benim aldığım şuan satmıyor. Ama zaten bunlar sınırdan kaçak geçiyor. Ben Şırnak'ta askerdeyken şahit oldum. Yasak olduğu için alamamıştım. Benim aldığım satıcı kargoya Silopiden verdi.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Mediamarkt tan aldım dualsenslerimi tavsiyem de odur. 0 sıkıntı. Kaçak mı değil mi sahtemi endişen olmuyor. İlk versiyon modellerdeki kronik drift sıkıntısı çıkmıştı 1 yıl kullandıktan sonra gönderdim garantiye 0 yeni nesil modelini gönderdiler. Garantiye gönderdiğim dönemde bir tane daha almıştım mediamarkt tan iki kolu da kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum.
Hocam lütfen https://hardwaretester.com/gamepad bu siteden bir dener misiniz? Analoglar titriyor mu?

Benim aldığım şuan satmıyor. Ama zaten bunlar sınırdan kaçak geçiyor. Ben Şırnak'ta askerdeyken şahit oldum. Yasak olduğu için alamamıştım. Benim aldığım satıcı kargoya Silopiden verdi.
Yani orijinal ama kaçak

Büyük ihtimal çakma aldın.
Hocam satıcı N11'di. https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-5QKQKKOZMS alın bakın

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Çağatay
Top Bottom