Ç ÇağrıMV 80+ Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 426 Reaksiyon skoru 143 2 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar merhaba sıfır dualsense aldım bilgisayara bağlamaya çalışıyorum fakat bluetoothla hiçbirine bağlayamadım kabloyla çalışıyor fakat blueetoth çalışmıyor napabilirim?
Arkadaşlar merhaba sıfır dualsense aldım bilgisayara bağlamaya çalışıyorum fakat bluetoothla hiçbirine bağlayamadım kabloyla çalışıyor fakat blueetoth çalışmıyor napabilirim?
Margot Robbie 80+ Titanium Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 21,049 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 61,531 2 Ekim 2025 #2 B ile J tuşlarına aynı anda basılı tutman lazım bir kaç saniye. Yaptın mı bunu
ÇağdaşKsK 80+ Bronze Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1,668 Reaksiyon skoru 622 2 Ekim 2025 #3 Margot Robbie yazmış: B ile J tuşlarına aynı anda basılı tutman lazım bir kaç saniye. Yaptın mı bunu Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Böyle dene, bide Bluetooth güncel mi ona bak, başka bir şey bağlanıyor mu, benim ki de ilkte sadece kablo ile bağlandı sonra düzeldi, şarjı da olmayabilir
Margot Robbie yazmış: B ile J tuşlarına aynı anda basılı tutman lazım bir kaç saniye. Yaptın mı bunu Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Böyle dene, bide Bluetooth güncel mi ona bak, başka bir şey bağlanıyor mu, benim ki de ilkte sadece kablo ile bağlandı sonra düzeldi, şarjı da olmayabilir
Ç ÇağrıMV 80+ Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 426 Reaksiyon skoru 143 2 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 kendi kendine düzeldi teşekkürler