Dualsense gamepad pc

Aydn1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
ARKADAŞLAR BUNU SATIN ALDIM FİFA OYNAYACAĞIM PC'DE SORUN OLMAZ DEMİ XBOX ALMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ
İTOPYA İNDİRİMİNDEYDİ
1733322166298.png

Xbox almak neden istemiyorsun? Xbox kollar, Dualsense'e göre bilgisayar ile daha iyi çalışıyor diye biliyorum

Xbox almak neden istemiyorsun? Xbox kollar, Dualsense'e göre bilgisayar ile daha iyi çalışıyor diye biliyorum
aldım denedim ve çok zor tutuş olarak hem warzone oynamak istiyorum hem fifa falan daha rahat geldi dualsense fiyat iyi dimi ayrıca xbox 4200 e falan geliyor pil şarj derken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok sııntı olmaz
fiyat olarak iyi dimi itopya gibi biryerden

aldım denedim ve çok zor tutuş olarak hem warzone oynamak istiyorum hem fifa falan daha rahat geldi dualsense fiyat iyi dimi ayrıca xbox 4200 e falan geliyor pil şarj derken

Xbox o kadar pahalıya gelmiyor ama sen bunu daha çok beğendiysen bir şey diyemem hayırlı olsun

Xbox o kadar pahalıya gelmiyor ama sen bunu daha çok beğendiysen bir şey diyemem hayırlı olsun
sağolasın cihaz 2700 tlden vatanda var şarjlı pilde 1800 tl demişlerdi hadi 1000tlden bulsak 3700 civari gene 3200 tl dualsense hem istediğim şey o yüzden yöneldim ve dsx ile artık tüm herşeyde çalışıyormuş şimdiden sağol yinede

hocam ben doğubanktan siyahını 2800den aldım

hocam ben doğubanktan siyahını 2800den aldım
hiç duymadım hocam ya görseydim ordan alırdım ama sağlık olsun itopyada güzel bir yer sıkıntı olmaz diyor düşünüyorum inşallah :)

hiç duymadım hocam ya görseydim ordan alırdım ama sağlık olsun itopyada güzel bir yer sıkıntı olmaz diyor düşünüyorum inşallah :)
tabii ki itopya daha güvenilir doğubank eminönünden kaçak getiren bir yer sadece daha ucuz diye söyledım

O sırada hall triggerlı bataryali x20 🤩🤩

hangi gamepad olduğunu bilmiyorum malesf :)

Paraya ihtiyacim olmasa satmayacam

Sahibindende bulabiliyosan al dualsense iptal et derim

Ben sirf warzone icin xbox gamepad aldim driftten dolayi sattim bu direkt hall effect manyetik drift olusmuyor

Paraya ihtiyacim olmasa satmayacam

Sahibindende bulabiliyosan al dualsense iptal et derim

Ben sirf warzone icin xbox gamepad aldim driftten dolayi sattim bu direkt hall effect manyetik drift olusmuyor
anladım ama ben analoglari o şekilde sevmiyorum xbox denedim malesf zor geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,875
Üyeler
190,817
Son üye
umuty_4
Geri