Çözüldü✓ DUALSENSE Mİ XBOX CONTROLLER MI PC İÇİN

Reaksiyon skoru
0
fifa,gow,last of us,ac valhalla,forza,rdr,witcher,diablo 4,elden ring gibi oyunları oynicam pc de.Hangi kontrolcüyü almalıyım

windowsta en optimize çalışan xbox şahsen ben xbox alırdım

Xbox pilli çalışan kolu tavsiye etmem 2sinide uzun süre kullandım pcde oyun türüne göre değişir ama bana en uygun dualsense kalite hissettiriyor

neden bu ? biraz baktımda ilk defa görüyom bunu
Özellik olarak Xbox'a göre çok çok daha iyi. Bağlantı, gecikme, tuş, malzeme kalitesi. Hall Effect de var. Xbox kontrolcüler çok eskidi artık. Ayrıca zaten bu model de Xbox ile anlaşmalı olduğu için direkt olarak Windows ile uyumlu. Zaten üzerinde de Xbox logosu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellik olarak Xbox'a göre çok çok daha iyi. Bağlantı, gecikme, tuş, malzeme kalitesi. Hall Effect de var. Xbox kontrolcüler çok eskidi artık. Ayrıca zaten bu model de Xbox ile anlaşmalı olduğu için direkt olarak Windows ile uyumlu. Zaten üzerinde de Xbox logosu var.
He ayrıca sarj istasyonu ile pcye bağlandığı için zaten hiç bir şekilde sarjı da bitmiyor. Kullanım olarak çok mükemmel bir cihaz. Dongle da direkt olarak sarj istasyonunun içine takıldığı için içinden alınca otomatik bağlanıyor geri koyunca otomatik devre dışı kalıyor.

He ayrıca sarj istasyonu ile pcye bağlandığı için zaten hiç bir şekilde sarjı da bitmiyor. Kullanım olarak çok mükemmel bir cihaz. Dongle da direkt olarak sarj istasyonunun içine takıldığı için içinden alınca otomatik bağlanıyor geri koyunca otomatik devre dışı kalıyor.
Ben de gamesir cyclone 2 önerecektim, aynı fiyata Bir miktar daha iyi bir performans veriyor

Ben de gamesir cyclone 2 önerecektim, aynı fiyata Bir miktar daha iyi bir performans veriyor
Olabilir. Alternatif çok. Machenike G5 Pro Max de olabilir fakat ben 8bitdo daha sade ve şık olduğu için tercih ettim.

Xbox kolu xbox series s ve x için en iyi koldur
Dualsense ps5 için en iyi koldur
Pc için en iyi kollar 3. Parti kollardır. Gerek 1. Parti kolların hal effectten yoksun oluşu gerekse hem uygulama hem donanımdaki kısıtlılıkları nedeniyle ve verdiğiniz paraya göre en iyi performansı 3. parti kollardan aldığımız için malesef xbox ve dualsense pc için en iyi seçenek değil. Zaten kollar xinput yani kendini xbox 360 kolu olarak gösterecek şekilde üretildiğinden dolayı uyum sorunu da olmuyor. 1. parti kollar stick drifte yatkınlıklarından, yeni kolların gecikme sürelerinden, 3. parti kolların kutu içeriklerinden gibi sebeplerden ötürü şu anda geride kalmış durumda

Olabilir. Alternatif çok. Machenike G5 Pro Max de olabilir fakat ben 8bitdo daha sade ve şık olduğu için tercih ettim.
Gamesirde tmr joystick kullanılması, mekanik abxy ve dpadin olması ve tetik kilidinin olması nedeniyle aslında önerim benim. G5 pro max se ile 8bitdo ultimate neredeyse aynı özellik olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,774
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri