Dualsense mi xbox controller mı?

omersk

80+
Reaksiyon skoru
7
Dualsense mi xbox controller mı almalıyım? xbox controller alınca fiyat bayağı uçuyor pili vs. dualsense de bazı programlar kurularak vs. uygun hale getirilebiliyor diye duydum. Ben dualsense almak istiyorum hem daha ucuz hem daha iyi olduğu söyleniyor. Sizce hangisi?

Dualsense mi xbox controller mı almalıyım? xbox controller alınca fiyat bayağı uçuyor pili vs. dualsense de bazı programlar kurularak vs. uygun hale getirilebiliyor diye duydum. Ben dualsense almak istiyorum hem daha ucuz hem daha iyi olduğu söyleniyor. Sizce hangisi?
Dualsense almak için bir neden yok PS 5 yoksa bence.
Dualsense'yi almak için gerekçeleri PS 5 'de çalışıyor diye biliyorum tek .
O yüzden daha uyumlu olduğundan ben Xbox Controler alırdım ama benim fikrim.
He aralarındaki fark baya varsa Dualsense al geç

Dualsense fiyatları 900 tl civarında ama xbox controller fiyatları 1300 tl civarında 2 kol almayı düşünüyorum pil şarj standı vs. de işin içine girince fiyatı arttırıyor bayağı.

Dualsense fiyatları 900 TL civarında ama xbox controller fiyatları 1300 TL civarında 2 kol almayı düşünüyorum pil şarj standı vs. de işin içine girince fiyatı arttırıyor bayağı.
Boşver ya.
400 TL çok büyük bir para.
Ama daha bilgili arkadaşlar vardır ben bilgim dahilinde konuşuyorum yanlış olabilir yani.

Boşver ya.
400 TL çok büyük bir para.
Ama daha bilgili arkadaşlar vardır ben bilgim dahilinde konuşuyorum yanlış olabilir yani.
Xbox controller aldığım zaman 2 tane ve pil vs. 3000 TL'ye geliyor neredeyse dualsense ise 2000 tl civarına denk geliyor 1000 tl civarı bir fark oluyor yani.

xbox tabii ki

Xbox controller aldığım zaman 2 tane ve pil vs. 3000 TL'ye geliyor neredeyse dualsense ise 2000 TL civarına denk geliyor 1000 TL civarı bir fark oluyor yani.
Yani Xbox windows ile çok daha uyumlu.
ama bilemem.

Tutuş ergonomi de farklı ama. Genellikle xbox daha çok beğenilir bu konuda. Deneyip karar vermenizi öneririm.

PS5 özel oyunları PC ye gelirse Dualsense desteği de olabilir o oyunlarda. Ben olsam Dualsense alırdım herhalde.

Xbox kumandası daha iyi ama dediğin gibi daha masraflı. Dualsense de daha ucuz, Dualsense o yüzden.

Geri