Dualsense vs Xbox 9.Nesil kontrolcü

Xeiru_S

80+
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
800
Normalde Xbox almayı düşünüyordum ancak xbox kontrolcüsünde gyroscope olmadığı için nişan alımında çok zorlanabileceğimi düşündüm. Ayrıca internette DualsenseX veya DS4 programlar ile hem kontrolcüyü rahatça tüm oyunlarda kullanabilme hem de adaptive triggers özelliğinden faydalanabileceğini öğrendim. Sizce yine de Xbox mı alınır yoksa dualsense para verilir mi. Ayrıca alacağım 2 üründe Türkiye Garantili.

Bende ps5 var ve sana tavsiyem kesinlikle dualsense deneyimini yaşamalısın tavsiye ederim

bilgisayar için alacaksan dualsense özel titreşimi pc de çalışmıyor normal dualshock 4 titreşimi gibi düşün yani
edit: ama özel bir uygulama geliştirildimi bilmiyorum.

bilgisayar için alacaksan dualsense özel titreşimi pc de çalışmıyor normal dualshock 4 titreşimi gibi düşün yani
edit: ama özel bir uygulama geliştirildimi bilmiyorum.
Dediğim gibi DualsenseX diye bir program buldum dualsensin triggerlarına istediğin kuvveti basabiliyormuşsun.

Normalde Xbox almayı düşünüyordum ancak xbox kontrolcüsünde gyroscope olmadığı için nişan alımında çok zorlanabileceğimi düşündüm. Ayrıca internette DualsenseX veya DS4 programlar ile hem kontrolcüyü rahatça tüm oyunlarda kullanabilme hem de adaptive triggers özelliğinden faydalanabileceğini öğrendim. Sizce yine de Xbox mı alınır yoksa dualsense para verilir mi. Ayrıca alacağım 2 üründe Türkiye Garantili.

Ben Xbox derdim nedeni hep PS kolları elime oturmadı ve hep elim kakıyordu ama Xbox Controller büyük olduğundan elime tam oturuyordu.
Ve Windows için daha uyumlu.
Ama DualSense 'de güzel.

Hocam güzel rehber olmuş cidden çoğu soruma cevap verdi :D.
Ben Xbox derdim nedeni hep PS kolları elime oturmadı ve hep elim kakıyordu ama Xbox Controller büyük olduğundan elime tam oturuyordu.
Ve Windows için daha uyumlu.
Ama DualSense 'de güzel.
Hocam bende normalde Xbox almayı planlıyordum fakat gyroscope'suz nişan almak gerçekten kanser geliyor. Özellikle zelda oynarken yay kullanırken çıldırmıştım.

Bilgisayarda kullanılacaksa Xbox kontrolcüler daha avantajlı.

Bu arada Xbox 9. nesil kolların tutma yerleri pütürlü stilde rahatsız edebilir mi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,917
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri