Yardım Dualshock 4 PC Bağlanma Sorunu

Nega

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Arkadaşım PC'de dualshock kullanıyordu kablolu/kablolu sorunsuz şekilde, fakat DS4Windows indirince bluetooth ile bağlanamamaya başladı. Önce driver hatası vermeye başladı, pc'yi yeniden başlatınca da aygıtı diğer aygıtlara atıp direkt bağlantısını kesiyor. Bunu nasıl çözebiliriz?

Ds4Windowsu kapat ondan sonra aygıtlar/bluetooth kısmından wireless controller bağlantısını kaldır. Dualshock'un eşleştirme modunu aç (ps butonu + share) basılı tut 3-4sn ondan sonra bluetooth kısmından aygıt ekle de wireless controlleri ekle ardından tekrar ds4windowsu aç biraz karışık oldu ama kusura bakma. bu arada ds4windows kullanmana gerek yok artık bazı oyunları ben direk ds4windows olmadan oynuyabiliyorum.

Ds4Windowsu kapat ondan sonra aygıtlar/bluetooth kısmından wireless controller bağlantısını kaldır. Dualshock'un eşleştirme modunu aç (ps butonu + share) basılı tut 3-4sn ondan sonra bluetooth kısmından aygıt ekle de wireless controlleri ekle ardından tekrar ds4windowsu aç biraz karışık oldu ama kusura bakma. bu arada ds4windows kullanmana gerek yok artık bazı oyunları ben direk ds4windows olmadan oynuyabiliyorum.
bağlanmıyor bluetooth ile, driver hatası veriyor ama ds4'ü yüklemeden önce vermiyordu. DS4'ü de asetto corsa tuş ataması olmadığı için yüklemiştik

hatayı tam olarak ss atabilir misiniz hocam
birde ds4windows programına girip buradan driverleri silebilir ve yeniden kurabilirsiniz
1695050380621.png

Hata şu şekildeydi, bunu çözdük fakat şimdi kolu kablolu olarak bağlayınca ses aygıtı olarak algılayıp bütün sesler gidiyor pc deki
screenshot_13-png.895836

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,871
Üyeler
174,934
Son üye
eemirferrhan
Geri