DualShock 4 v2 Amazon

4090fanlilbro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
471
arkadaşlar 2022 ekim ayında amazondan dualshock 4 aldım kutudan garanti belgesi çıkmadı kullanım klavuzu var sadece şuan kolda tetik takılı kalma arızası var servise götürsem kutuya, kullanım klavuzuna, faturaya rağmen garanti belgesi olmadığı için reddederlermi

arkadaşlar 2022 ekim ayında amazondan dualshock 4 aldım kutudan garanti belgesi çıkmadı kullanım klavuzu var sadece şuan kolda tetik takılı kalma arızası var servise götürsem kutuya, kullanım klavuzuna, faturaya rağmen garanti belgesi olmadığı için reddederlermi
hocam galiba garantisi seri nosundan bakılıyor ama emin değilim
Post automatically merged:

hocam burada hesap açıp ürünü kaydettirmeye çalışın
hiçbir şekilde bişey olmuyor seri numarası model adı bildiğiniz tepki dahi vermiyor herşeyi denedim sabahtan beri

hiçbir şekilde bişey olmuyor seri numarası model adı bildiğiniz tepki dahi vermiyor herşeyi denedim sabahtan beri
seri numarasının son 6 hanesini girince ufak bir reaksiyon aldım şimdide sisteme kayıtlı bir cihaz değil diyor

Kaç paraya aldınız ? Çakma olma olasılığı var mı ?

seri numarasının son 6 hanesini girince ufak bir reaksiyon aldım şimdide sisteme kayıtlı bir cihaz değil diyor
Hocam çakma olma olasılığı var bende v2 aldım bir kaç ayda bozuldu

Kaç paraya aldınız ? Çakma olma olasılığı var mı ?
2022 ekimde amazondan Sony euroasia garantili diye aldım 998₺ para verdim sanmıyorum çakma olsun ama ayrı bir garanti belgesi çıkmaması ilginç

Hocam çakma olma olasılığı var bende v2 aldım bir kaç ayda

2022 ekimde amazondan Sony euroasia garantili diye aldım 998₺ para verdim sanmıyorum çakma olsun ama ayrı bir garanti belgesi çıkmaması ilginç

Hocam o halde çakma olma olasılığı yok zaten çakma olsa 60k yorum gelmez

Bende orijinal DualShock V2'ye sahibim bana da verilmedi garanti belgesi. Yunanistandan almıştım 49 euro'ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,092
Üyeler
191,032
Son üye
yumukyunus
Geri