Dualshock Önerisi. ?

AneX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,181
PlayStation Dualshock mu yoksa xbox gamepad mi kararsız kaldım xbox game pad de titreme özelliği varmı hiç kullanmadım daha önce birde ps4 kolu orjinal link atıcak varmı

PlayStation Dualshock mu yoksa xbox gamepad mi kararsız kaldım xbox game pad de titreme özelliği varmı hiç kullanmadım daha önce birde ps4 kolu orjinal link atıcak varmı
adaptive triggers vs. o özellikler dualshocklarda yok. xboxta titreme özelliği var diye biliyorum. dualshock 4 iyidir ama xbox series s veya x gamepadi daha ergonomik diyorlar

adaptive triggers vs. o özellikler dualshocklarda yok. xboxta titreme özelliği var diye biliyorum. dualshock 4 iyidir ama xbox series s veya x gamepadi daha ergonomik diyorlar
xbox kol öneriniz varmı

adaptive triggers ps5 de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat ne kadar

xbox kol öneriniz varmı
xbox kollar pahalı,

bütçe 350 felan 400
dualshock 4 tercih etmelisin o zaman

xbox kollar pahalı,

ds4 harici öneriniz varmı

xbox kollar pahalı,

dualshock kısmında fiyatlar çok değişken. 600 TL'ye de var 300 TL'ye de. hangisi orijinal bilmiyorum bu yüzden bu konuda yardımcı olamayacağım

logitech f710 var

çakma ds4 var mesela hepsi burada da onların fiyatı uygundu

bütçe 350 felan 400
bir ihtimal ikinci elde bulabilirsiniz bu fiyata xbox gamepadi, bilgisayarda kullanmak için xboxınki daha kullanışlı, hemen tanıması ve forza gibi oyunlarda adaptive triggerları kullanması gibi

Geri