adaptive triggers vs. o özellikler dualshocklarda yok. xboxta titreme özelliği var diye biliyorum. dualshock 4 iyidir ama xbox series s veya x gamepadi daha ergonomik diyorlarPlayStation Dualshock mu yoksa xbox gamepad mi kararsız kaldım xbox game pad de titreme özelliği varmı hiç kullanmadım daha önce birde ps4 kolu orjinal link atıcak varmı
xbox game pad de titreme özelliği varxbox game pad de titreme özelliği
xbox kol öneriniz varmıadaptive triggers vs. o özellikler dualshocklarda yok. xboxta titreme özelliği var diye biliyorum. dualshock 4 iyidir ama xbox series s veya x gamepadi daha ergonomik diyorlar
adaptive triggers ps5 de varadaptive triggers vs. o özellikler dualshocklarda yok. xboxta titreme özelliği var diye biliyorum. dualshock 4 iyidir ama xbox series s veya x gamepadi daha ergonomik diyorlar
xbox kollar pahalı,xbox kol öneriniz varmı
dualshock 4 tercih etmelisin o zamanbütçe 350 felan 400
ds4 harici öneriniz varmıxbox kollar pahalı,
![]()
Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.483,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.466,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dualshock 4 tercih etmelisin o zaman
dualshock kısmında fiyatlar çok değişken. 600 TL'ye de var 300 TL'ye de. hangisi orijinal bilmiyorum bu yüzden bu konuda yardımcı olamayacağımxbox kollar pahalı,
![]()
Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.483,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.466,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dualshock 4 tercih etmelisin o zaman
ancak sahibinden yada letgo gibi yerleden bulursun o da 600tl gibi bir şey ben sahibinden almıştım 500tl ye xbox controller 9.nesilbütçe 350 felan 400
en ergonomik kollar bunlar. şahsen ben ds4 alırdım deneme şansım oldu. rahat ve fazla ağır değil.ds4 harici öneriniz varmı
bir ihtimal ikinci elde bulabilirsiniz bu fiyata xbox gamepadi, bilgisayarda kullanmak için xboxınki daha kullanışlı, hemen tanıması ve forza gibi oyunlarda adaptive triggerları kullanması gibibütçe 350 felan 400