mando9098
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Selam dostlarım. Şubatta sevdiğim bir abimin düğünü var, bunun için takım ayarlıyordum. Zaten beyaz gömlek, İtalyan stil kravat ve yine İtalyan kumaş pantolonum vardı ancak ayakkabım ve ceketim yoktu. Ayakkabıyı Muggo'dan sipariş ettim Trendyol aracılıgıyla. Cekette bir türlü karar veremedim çok pahalı geldi fiyatları. Bir yerde 3000 iken bir yerde 10.000'e kadar var. TerziAdemAltun adında bir site var, mağazaları da varmış ancak bulundugum şehirde yok. Tek siyah İtalyan ceketi yok o yüzden 2000'e pantolon ve ceket kombinasyonunu alayım diye düşündüm almayı düşündüğüm ürün şu: Ceket&Pantolon
Bu alınır mı? Alınmaz mı değil asıl sorum. Aklıma takılan mevzu şu linkteki: İtalyanStilCeket ürünü çok beğendim ancak palto, kaban gibi bir şey mi yoksa takımlık bir ceket mi anlayamadım açıkçası. Çok da beğendim halbuki. Tek benim bedenim kalmış, bu yüzden alsam mı almasam mı arada kaldım. İade alıyorlarmış ancak iadeyle uğraşmak istemem açıkçası, aracım olmadıgı için git gel zor oluyor şubeye. Bu tekli ceketi alsam kaban misali takımın üstünde kullanabilir miyim? Bu konulardan anlayan dostlarım varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim hiç anlamam böyle şeylerden hiç takım giymedim daha önce. Düğünleri de sevmem ancak sevdiğim bir abim olunca gitmek istedim. Teşekkürler, sağ olun dostlarım.
Aldığım ayakkabı da bu dostlar: Muggo
Bu alınır mı? Alınmaz mı değil asıl sorum. Aklıma takılan mevzu şu linkteki: İtalyanStilCeket ürünü çok beğendim ancak palto, kaban gibi bir şey mi yoksa takımlık bir ceket mi anlayamadım açıkçası. Çok da beğendim halbuki. Tek benim bedenim kalmış, bu yüzden alsam mı almasam mı arada kaldım. İade alıyorlarmış ancak iadeyle uğraşmak istemem açıkçası, aracım olmadıgı için git gel zor oluyor şubeye. Bu tekli ceketi alsam kaban misali takımın üstünde kullanabilir miyim? Bu konulardan anlayan dostlarım varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim hiç anlamam böyle şeylerden hiç takım giymedim daha önce. Düğünleri de sevmem ancak sevdiğim bir abim olunca gitmek istedim. Teşekkürler, sağ olun dostlarım.
Aldığım ayakkabı da bu dostlar: Muggo