Bu senin stabilizasyonuna bağlı deneye deneye bulman lazım, dikkat et kendini sakatlama. İyi basmalar.arkadaşlar 76 kiloyum 170 boy 55 kilo dumbbell press atıyorum bench kaç atarım ?
Bu gibi hareketlerde direkt salona girer girmez en yüksek ağırlıkla girilmez zaten yavaş yavaş arttıra arttıra gidersin. Dene, sonucu da buraya mutlaka belirt biz de merak ettik.eyw sağolun pr değilde set olarak deniyeceğim bakalım kaç çıkıcak
70 attım 80 çıkmadı eyw tekrardanBu gibi hareketlerde direkt salona girer girmez en yüksek ağırlıkla girilmez zaten yavaş yavaş arttıra arttıra gidersin. Dene, sonucu da buraya mutlaka belirt biz de merak ettik.
Rica ederim iyi basmalar.70 attım 80 çıkmadı eyw tekrardan
15le 2 set zar zor çıkıyor ama 65 basıyorum Kişiden kişiye değişiyor tabi22.5 dumbell lar ile 2 set 12 tekrar çıkarıyorum ama 55kg bench press çok zorluyor.
omuz gücü ile alakalı plabilir belki.15le 2 set zar zor çıkıyor ama 65 basıyorum Kişiden kişiye değişiyor tabi
Vücudun uyum sağladığı hareketlerde hızlıca artmaya başlıyor.Eğer ilk zamanlarda normal hafif kiloda bile zorlanıyorsanız o hareket oturmaya başlayınca daha yüksek kilolara rahat bir şekilde çıkabilirsniz.Yani bir anda başka harekete geçmek gücünüzle alakalı bir durum değilomuz gücü ile alakalı plabilir belki.
alışmakla alakalı dediğiniz gibi 3 aydır sadece dumbell press yapıyordum bench presse yeni geçtim.Vücudun uyum sağladığı hareketlerde hızlıca artmaya başlıyor.Eğer ilk zamanlarda normal hafif kiloda bile zorlanıyorsanız o hareket oturmaya başlayınca daha yüksek kilolara rahat bir şekilde çıkabilirsniz.Yani bir anda başka harekete geçmek gücünüzle alakalı bir durum değil
dipnot:Gücünüzle alakalı bir durum değil diye belirttim çünkü vücudun adapte olmasıyla alakalı başka bir yeriyle okuyan gelmeden önce belirtmek istedim