knozhupgrade
80+ Bronze
10 günlük süreç olabilir, borsanın durumuna göre hareket edin
23 ten 18 e düştü diyor adam , sen daha düşmez diyorsun.Yeniden yükselir dolar hem yükselen eşyaların fiyatı yeniden düşmez burada merak etme
ince hesaptan monitör almıştım , sonra hiç kullanmadan aynı gün iade oluşturdum , ürün istediğim özelliklerde değil felan demiştim , 27inch monitördü çok büyük felan demiştim , sıkıntı yapmadan geri aldılarneyi bahane edip iade edebilirim alır almaz iade edebilir miyim
Ya da aradaki farkı iade etsinlerİstemiyorum de iade et kim ne diyebilir
İlerleyen zamanlarda yeniden aynı fiyatını bulur hatta daha yüksek olabilir hem iade almazlar çok yüksek ihtimal23 ten 18 e düştü diyor adam , sen daha düşmez diyorsun.
Almak zorundalar. Sıkıyorsa almasınlar.İlerleyen zamanlarda yeniden aynı fiyatını bulur hatta daha yüksek olabilir hem iade almazlar çok yüksek ihtimal
dostum 21 yaşındayım hayatımda ilk kez altın aldım 20 yıldır düşmeyen altının gramı 400 tl düştüdün dolar yüksekken aldım sistemi fiyatı bayaa bi düştü incehesaptan aldım gelir gelmez iade mi etmeliyim akıl verebilir misiniz
ne zaman düştü 400e?dostum 21 yaşındayım hayatımda ilk kez altın aldım 20 yıldır düşmeyen altının gramı 400 TL düştü
Kutusuna bile dokunmadan iade edecekse neden almasınlar almak zorundalar dolar bir süre 13-14 seviyelerinde kalacak gibi duruyor.İlerleyen zamanlarda yeniden aynı fiyatını bulur hatta daha yüksek olabilir hem iade almazlar çok yüksek ihtimal