Kanka hiçmi haberlede felan görmedin ülkede internet erişimi kısıtlandı herkeste aynıdünden beri sabit 14 olan pingim 50lere 60lara cıkmaya sabit kalmamaya basladı. saglayacım türk telekom bunun sebebini bilen var mı? veya aynı sorunu yaşayan
nasıl yani, ne yapmam gerekiyor?Dostum senin neti düzeltmeyi unutmuşlar.
hayır gördüm tabii ki ama twitter , youtube gibi siteler acılmıstı ve internet kullanan arkadaslarımda bir sıkıntı olmayınca bende sorun oldugunu düşündümKanka hiçmi haberlede felan görmedin ülkede internet erişimi kısıtlandı herkeste aynı
benimde bozmayı unutmuşlar... devletin gözünde bir hiçim...Dostum senin neti düzeltmeyi unutmuşlar.
Aynı sorunu yaşayan çok fazla bende dahil türk Telekom kaynaklıdünden beri sabit 14 olan pingim 50lere 60lara cıkmaya sabit kalmamaya basladı. saglayacım türk telekom bunun sebebini bilen var mı? veya aynı sorunu yaşayan
bekleyecennnnasıl yani, ne yapmam gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır gördüm tabii ki ama twitter , youtube gibi siteler acılmıstı ve internet kullanan arkadaslarımda bir sıkıntı olmayınca bende sorun oldugunu düşündüm
Bizim ev internetinide baya çekmiyordu ama şuan iyi çoğu kişide düzeltildinasıl yani, ne yapmam gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır gördüm tabii ki ama twitter , youtube gibi siteler acılmıstı ve internet kullanan arkadaslarımda bir sıkıntı olmayınca bende sorun oldugunu düşündüm
bana da acil durum mesajları gelmiyor beni de mi sevmiyolarbenimde bozmayı unutmuşlar... devletin gözünde bir hiçim...