TahaCel
80+ Gold
Dahası
Çok kitap okuyan biri değilim dünya klasiklerinden başlıyım dedim hangisin önerirsiniz ?
dünya klasiği değil hocam oStefan Zweig kitaplarından başla. Hem kısa hem okuması kolay hem de zevkli.
bence alexandr dumas ile başlayabilirsin sarar bayağı üç silahşörler olabilir monte kristo kontu olur. ağır bir kitapla başlarsan küsebilirsin klasiklereÇok kitap okuyan biri değilim dünya klasiklerinden başlıyım dedim hangisin önerirsiniz ?
Nedendünya klasiği değil hocam o
modern klasik sayılabilir daha çok. dünya klasiği olacak bir mazisi yokNeden
Benim dünya klasiğinden kastım tüm dünyada popüler olan ve popüler olmayı hak eden kitaplardı. Birden kalın bir kitapla başlarsa gözünün korkması ve bitirememesi çok olası.modern klasik sayılabilir daha çok. dünya klasiği olacak bir mazisi yok
saolun hocam bende suç ceza almayı düşünüyodum ama ağır mı gelir zamanla mı alim ?dünya klasiği değil hocam o
bence alexandr dumas ile başlayabilirsin sarar bayağı üç silahşörler olabilir monte kristo kontu olur. ağır bir kitapla başlarsan küsebilirsin klasiklere
alabilirsin ama daha önce hiç kitap okumadıysan yine biraz ağır gelebilir. alacaksan yayınevi önemli hepsi aynı diye bakma olaya iletişim yayınlarından almanı öneririm suç ve cezayı. o olmazsa iş bankası yayınları da olursaolun hocam bende suç ceza almayı düşünüyodum ama ağır mı gelir zamanla mı alim ?
bu olur mu mesela iş bankasıalabilirsin ama daha önce hiç kitap okumadıysan yine biraz ağır gelebilir. alacaksan yayınevi önemli hepsi aynı diye bakma olaya iletişim yayınlarından almanı öneririm suç ve cezayı. o olmazsa iş bankası yayınları da olur
olurbu olur mu mesela iş bankası
Suç ve Ceza - Hasan Ali Yücel Klasikleri
br/Fyodor Mihayloviç Dostoyevski (1821-1881): İlk romanı İnsancıklar 1846da yayımlandı. Ünlü eleştirmen V. Belinski bu eser üzerine Dostoyevskiden geleceğin büyük yazarı olarak söz etti. Ancak daha sonra yayımlanan öykü ve romanları, çağımızda edebiyat klasikleri arasında yer alsa da, o dönemde...www.dr.com.tr
Tolstoy- İnsan ne ile yaşarÇok kitap okuyan biri değilim dünya klasiklerinden başlıyım dedim hangisin önerirsiniz ?