Dünya klasikleri kitabından hangisini okumalıyım ?

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,439
Çok kitap okuyan biri değilim dünya klasiklerinden başlıyım dedim hangisin önerirsiniz ?

Stefan Zweig kitaplarından başla. Hem kısa hem okuması kolay hem de zevkli.

Stefan Zweig kitaplarından başla. Hem kısa hem okuması kolay hem de zevkli.
dünya klasiği değil hocam o
Çok kitap okuyan biri değilim dünya klasiklerinden başlıyım dedim hangisin önerirsiniz ?
bence alexandr dumas ile başlayabilirsin sarar bayağı üç silahşörler olabilir monte kristo kontu olur. ağır bir kitapla başlarsan küsebilirsin klasiklere

modern klasik sayılabilir daha çok. dünya klasiği olacak bir mazisi yok
Benim dünya klasiğinden kastım tüm dünyada popüler olan ve popüler olmayı hak eden kitaplardı. Birden kalın bir kitapla başlarsa gözünün korkması ve bitirememesi çok olası.

dünya klasiği değil hocam o

bence alexandr dumas ile başlayabilirsin sarar bayağı üç silahşörler olabilir monte kristo kontu olur. ağır bir kitapla başlarsan küsebilirsin klasiklere
saolun hocam bende suç ceza almayı düşünüyodum ama ağır mı gelir zamanla mı alim ?

saolun hocam bende suç ceza almayı düşünüyodum ama ağır mı gelir zamanla mı alim ?
alabilirsin ama daha önce hiç kitap okumadıysan yine biraz ağır gelebilir. alacaksan yayınevi önemli hepsi aynı diye bakma olaya iletişim yayınlarından almanı öneririm suç ve cezayı. o olmazsa iş bankası yayınları da olur

alabilirsin ama daha önce hiç kitap okumadıysan yine biraz ağır gelebilir. alacaksan yayınevi önemli hepsi aynı diye bakma olaya iletişim yayınlarından almanı öneririm suç ve cezayı. o olmazsa iş bankası yayınları da olur
bu olur mu mesela iş bankası

bu olur mu mesela iş bankası
olur

Geri