Neler Yeni

Dünyada neler oluyor?

-nisay

80+ Bronze
bunu tüm yahudilere bağlamayı biraz yanlış buluyorum. bu olaylara karşı birlik ve direniş oluşturmaya çalışan yahudiler illaki vardır
siyonistler onları yahudiden saymaz ki filistine destek veren yahudilerin sayısı ne kadar tartışılır.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Şu Epstein adasını gündemden atmak için ciddi çaba veriyorlar sadece, uzaylılar varsa bile bu haberlerin gerçek olduğunu sanmıyorum tek amaç dediğim gibi üstünü kapatmak.

KAANT10X

80+ Bronze
Şu Epstein adasını gündemden atmak için ciddi çaba veriyorlar sadece, uzaylılar varsa bile bu haberlerin gerçek olduğunu sanmıyorum tek amaç dediğim gibi üstünü kapatmak.
Hangi olay hangisinin üstünü kapatıyor ya da hangisi yalan haber?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
artık inancım yok sayılır. Eskiden bir tutunduğum allah vardı artık onunda bizi pek düşündüğünü sanmıyorum eskiden varlığını hissederek namaz kılıyordum. sonralarda sanki zorla kılıyormuş gibi hissediyordum kılarken zorlanıyordum. bıraktım bende bıraktığım içinde bi huzursuzluk vardı ama. Şuan kılmıyorum içimde sıkıntı yok. Açıkçası bir yaratıcı var veya yönetici gibi bir şey bizi buraya tıktılar ne yapacağımızı merak ediyorlar. Çünkü bunun imtihan diye bir açıklaması olamaz. Zengin olmak için dua eden adamın duasını duyan Allah savaştaki masum bebeklerin çocukların insanların sesini nasıl duyamaz?

KAANT10X

80+ Bronze
artık inancım yok sayılır. Eskiden bir tutunduğum allah vardı artık onunda bizi pek düşündüğünü sanmıyorum eskiden varlığını hissederek namaz kılıyordum. sonralarda sanki zorla kılıyormuş gibi hissediyordum kılarken zorlanıyordum. bıraktım bende bıraktığım içinde bi huzursuzluk vardı ama. Şuan kılmıyorum içimde sıkıntı yok. Açıkçası bir yaratıcı var veya yönetici gibi bir şey bizi buraya tıktılar ne yapacağımızı merak ediyorlar. Çünkü bunun imtihan diye bir açıklaması olamaz. Zengin olmak için dua eden adamın duasını duyan Allah savaştaki masum bebeklerin çocukların insanların sesini nasıl duyamaz?
Hacı böyle düşünmene üzüldüm ama tüm bunlar karşısında sığınacak ve yardım isteyeceğimiz yer yine aynı. Eninde sonunda adalet tecelli edecek ve tüm masum bebekler cennette gülecekler.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Hacı böyle düşünmene üzüldüm ama tüm bunlar karşısında sığınacak ve yardım isteyeceğimiz yer yine aynı. Eninde sonunda adalet tecelli edecek ve tüm masum bebekler cennette gülecekler.
acı çekeceksek ve acı çekenleri göreceksek neden bu dünyaya geldik? imtihan edilen bizler miyiz sabırlarımız mı ve artık insanlığın sabrı kalmadı

-nisay

80+ Bronze
acı çekeceksek ve acı çekenleri göreceksek neden bu dünyaya geldik? imtihan edilen bizler miyiz sabırlarımız mı ve artık insanlığın sabrı kalmadı
dünyaya gülüp eğlenmeye, mutlu olmaya gelmedik. acı çekmeye geldik. ancak kafirlere bu dünya süslü ve eğlenceli gösterilmiştir. bizim yurdumuz burası değil. allahta kim daha çok dayanacak diye bizi test ediyor.

don carlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
ms
Çoğunuzun malumu üzere son günlerde Dünyada birtakım esrarengiz olaylar yaşanıyor. Şahsi yorumum istihbarat savaşları başlamış durumda. Bir tarafta ABD'nin önde gelen siyaset,spor,bilim,sanat gibi alanlardaki önemli isimlerin çocuk tecavüzcüsü olduğu hatta bir adada yaptıkları tapınakta ayin düzenledikleri ortaya çıkıyor diğer tarafa baktığımızda bir Yahudi cemaati New York'un altına tüneller kazıyor ve o tünellerden çocuklar için kullanılan lekeli bebek pusetleri ve yatakları ortaya çıkıyor. Tüm bu yapılan pislikleri düşününce insanlar iğreniyor ve sinirleniyor, dünyada nasıl bir düzen olduğunun yavaş yavaş farkına varıyor. Ama şu var ki bunların hepsinin işareti belli zamanlarda yansıtılıyor sadece insanlık farkına varamıyor. İnsalığın Gazze'de yaşananlar için içinin kan ağladığı günlerde acaba intikam mı alınıyor?
Bir Türk vatandaşı ise daha da fazla düşünüyor. Öldü diye ailesine verilmeyen bebekler acaba Yahudilerin ayinine kurban mı oldu düşünüyor insanlar. Hatta 70'li yıllarda Adana da ailesine öldü diye verilmeyen yüzlerce bebeğin İncirlik Üssünden başka bir ülkeye kaçırıldığı düşüncesi tam 50 yıl sonra akıllara geliyor. Onun dışında yaşanan depremler ve hayatın normal akışında bir anda kaybolan küçük çocuklar hepsi akıllara tekrar geliyor.
İşin özü kimse masum değil arkadaşlar belki bir çoğunuzun komplo teorisyeni olarak aşağıladığı insanlar bir şey biliyor ve dedikleri bir bir ortaya çıkıyor. Dikkat edin kendinizi ve ailenizi bu pislik düzenden koruyun.
Daha yeni başlıyo içimden bi ses yahudi locası artık patlicak diyo kriz yakın

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
dünyaya gülüp eğlenmeye, mutlu olmaya gelmedik. acı çekmeye geldik. ancak kafirlere bu dünya süslü ve eğlenceli gösterilmiştir. bizim yurdumuz burası değil. allahta kim daha çok dayanacak diye bizi test ediyor.
Bu da kendimizi avutma şeklimiz

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
acı çekmek kendimi avutma şeklim değil. eğer gerçek olmadığına inansaydım bu hayatı yaşamazdım. memnun değilim çünkü. sana göre böyle olabilir tabii.
İntihar tercihine gün geçtikçe yaklaşıyorum madem özümüzde bu dünyada acı çekmek var bütün müslümanları Ortadoğu'ya toplayıp ortaya bomba atalım? Mantıklı konuş

-nisay

80+ Bronze
İntihar tercihine gün geçtikçe yaklaşıyorum madem özümüzde bu dünyada acı çekmek var bütün müslümanları Ortadoğu'ya toplayıp ortaya bomba atalım? Mantıklı konuş
intihara yaklaşan birinin bana mantıklı konuş demesi ilginç. hemen bitirelim diyorsun yani sınavı. o da haram kılındı. buraya getirildik ve test ediliyoruz diyorum sende bu sınavda kağıdı boş ver diyorsun. her zaman acı çekeceğiz diye bir şey yok. mutlu da oluyoruz. başımıza gelen sıkıntılar, acılar test edilişimiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,493
Üyeler
164,683
Son üye
Hsdenizz
Top Bottom