Neler Yeni

Dünyada neler oluyor?

1721

80+ Bronze
Aynen ayrıca son yaşanan Hatay depreminden sonra da gelen Amerikan gemisinin çok sayıda depremzede çocuğu kaçırdığı söyleniyor ama bu teyitsiz.
ikinci ihtimal biraz zor. ama filistindeki çocuklar öldü adı altında kaçırılmaya müsait

KAANT10X

80+ Bronze

Ekler

• 20240110_225907.jpg
    20240110_225907.jpg
    83.5 KB · Hit: 39
Son düzenleme:

-nisay

80+ Bronze
olanların sorumlusu siyonistler. bundan sonra dünya değişir. kim kimi yerse artık.

KAANT10X

80+ Bronze
olanların sorumlusu siyonistler. bundan sonra dünya değişir. kim kimi yerse artık.
Ben artık sadece Siyonistlerin değil bütün Yahudilerin sorumlu olduğunu düşünüyorum ve artık Hitler'e bile hak veriyorum.

-nisay

80+ Bronze
artık Hitler'e bile hak veriyorum.
bunu yazacaktım normalde uyarı yerim diye yazmadım. hitler ülkesindeki hainleri ayıkladı sadece. he tabii bunu zulmederek yaptı ama yaptı. o zamanki yahudilere baş kaldırabilen tek delikanlı adam. şimdi dünya yahudilere kin kusuyor. her öldürmediğim yahudi için bana küfredeceksiniz diye boşuna dememiş kral.
Ben artık sadece Siyonistlerin değil bütün Yahudilerin sorumlu olduğunu düşünüyorum
siyonistlerin çoğu yahudidir zaten. ırkçısıda dindarıda aynı onların. allah boşuna lanetlememiş yahudileri ama nedense çokta tepki yok dünyadan. sadece halkların belli bir kısmı. o tüneller, ayinler, ritüeller, kan lekeleri bir caminin altından çıksaydı yapmadıklarını, demediklerini bırakmazlardı. burada da bir sürü konu açılırdı yamyam, barbar müslümanlar çocuk kanı içiyor diye. yahudi yapınca sıkıntı yok tabii.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Çoğunuzun malumu üzere son günlerde Dünyada birtakım esrarengiz olaylar yaşanıyor. Şahsi yorumum istihbarat savaşları başlamış durumda. Bir tarafta ABD'nin önde gelen siyaset,spor,bilim,sanat gibi alanlardaki önemli isimlerin çocuk tecavüzcüsü olduğu hatta bir adada yaptıkları tapınakta ayin düzenledikleri ortaya çıkıyor diğer tarafa baktığımızda bir Yahudi cemaati New York'un altına tüneller kazıyor ve o tünellerden çocuklar için kullanılan lekeli bebek pusetleri ve yatakları ortaya çıkıyor. Tüm bu yapılan pislikleri düşününce insanlar iğreniyor ve sinirleniyor, dünyada nasıl bir düzen olduğunun yavaş yavaş farkına varıyor. Ama şu var ki bunların hepsinin işareti belli zamanlarda yansıtılıyor sadece insanlık farkına varamıyor. İnsalığın Gazze'de yaşananlar için içinin kan ağladığı günlerde acaba intikam mı alınıyor?
Bir Türk vatandaşı ise daha da fazla düşünüyor. Öldü diye ailesine verilmeyen bebekler acaba Yahudilerin ayinine kurban mı oldu düşünüyor insanlar. Hatta 70'li yıllarda Adana da ailesine öldü diye verilmeyen yüzlerce bebeğin İncirlik Üssünden başka bir ülkeye kaçırıldığı düşüncesi tam 50 yıl sonra akıllara geliyor. Onun dışında yaşanan depremler ve hayatın normal akışında bir anda kaybolan küçük çocuklar hepsi akıllara tekrar geliyor.
İşin özü kimse masum değil arkadaşlar belki bir çoğunuzun komplo teorisyeni olarak aşağıladığı insanlar bir şey biliyor ve dedikleri bir bir ortaya çıkıyor. Dikkat edin kendinizi ve ailenizi bu pislik düzenden koruyun.
Yıllardır hatta asırlardır bu düzen devam ediyor nüfus azaltmak en basit örneği kendize ve ailenize hâkim olun

KAANT10X

80+ Bronze
bunu yazacaktım normalde uyarı yerim diye yazmadım. hitler ülkesindeki hainleri ayıkladı sadece. he tabii bunu zulmederek yaptı ama yaptı. o zamanki yahudilere baş kaldırabilen tek delikanlı adam. şimdi dünya yahudilere kin kusuyor. her öldürmediğim yahudi için bana küfredeceksiniz diye boşuna dememiş kral.

siyonistlerin çoğu yahudidir zaten. ırkçısıda dindarıda aynı onların. allah boşuna lanetlememiş yahudileri ama nedense çokta tepki yok dünyadan. sadece halkların belli bir kısmı. o tüneller, ayinler, ritüeller, kan lekeleri bir caminin altından çıksaydı yapmadıklarını, demediklerini bırakmazlardı. burada da bir sürü konu açılırdı yamyam, barbar müslümanlar çocuk kanı içiyor diye. yahudi yapınca sıkıntı yok tabii.
Buradaki forum üyelerinin bir kısmı yahudi destekçisi zaten o yüzden bu konu hakkında yorum yapmamaları normal ama bunların insanlığa yaptıklarını en azından kendi çapımda forum kuralları çerçevesinde paylaşmaya devam edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradaki forum üyelerinin bir kısmı yahudi destekçisi zaten o yüzden bu konu hakkında yorum yapmamaları normal ama bunların insanlığa yaptıklarını en azından kendi çapımda forum kuralları çerçevesinde paylaşmaya devam edeceğim.

Bu hocamız da medyadaki sessizliği dile getirmiş. Keşke sadece ikiyüzlü olsalar maalesef üst medya Yahudi kökenli olduğu için böyle davranıyorlar.

Medyanın kimin elinde olduğu görülüyor. Zamanı gelecek uluslarası medya hadi bunu da gizle diyeceğimiz zamanlar gelecek. İnsanlığın Amerikan hukuk düzenine güvendiği anlar başladı umarım bu sağlam hukuk düzeni birilerinin elinde değildir ki bence değil.

Son düzenleme:

-nisay

80+ Bronze

Bu hocamız da medyadaki sessizliği dile getirmiş. Keşke sadece ikiyüzlü olsalar maalesef üst medya Yahudi kökenli olduğu için böyle davranıyorlar.
tweette de yazıldığı gibi batı çok tepkili. içimizdekiler suskun. hayır anlamadığım şu; bir insan filistinde ölen insanlara üzülmeyip nasıl israili destekler aklım almıyor. adam çocuğunun parçalarını poşette taşıyor, yemek almaya giden sivilleri vuruyor ama destek çıktıkları zalim israil. sorsan hepsi iyilik meleğidir, evrensel ahlak cart curt konuşmasını bilirler. adamların kitabına göre goyimiz, hayvandan aşağı bir varlığız. onlara hizmet için yaratılmışız. bunları kendi ağızlarıyla söylüyorlar ama hala destekliyorlar, alay ediyorlar müslümanlarla. ellerine düşseler onlarıda paramparça edicekler ama bilmiyor işte cahiller. bu olanlar komplo teorisi gibi geliyor onlara. dediğiniz gibi dertleri sadece islam.

KAANT10X

80+ Bronze

Hadi bakalım Geert Wilders fanları bunu da gizleyin.

tweette de yazıldığı gibi batı çok tepkili. içimizdekiler suskun. hayır anlamadığım şu; bir insan filistinde ölen insanlara üzülmeyip nasıl israili destekler aklım almıyor. adam çocuğunun parçalarını poşette taşıyor, yemek almaya giden sivilleri vuruyor ama destek çıktıkları zalim israil. sorsan hepsi iyilik meleğidir, evrensel ahlak cart curt konuşmasını bilirler. adamların kitabına göre goyimiz, hayvandan aşağı bir varlığız. onlara hizmet için yaratılmışız. bunları kendi ağızlarıyla söylüyorlar ama hala destekliyorlar, alay ediyorlar müslümanlarla. ellerine düşseler onlarıda paramparça edicekler ama bilmiyor işte cahiller. bu olanlar komplo teorisi gibi geliyor onlara. dediğiniz gibi dertleri sadece islam.
Hacı A haber çevirisi ile Laheydeki davayı yayınlıyor istersen izleyebilirsin.

Son düzenleme:

1721

80+ Bronze
Ben artık sadece Siyonistlerin değil bütün Yahudilerin sorumlu olduğunu düşünüyorum ve artık Hitler'e bile hak veriyorum.
bunu tüm yahudilere bağlamayı biraz yanlış buluyorum. bu olaylara karşı birlik ve direniş oluşturmaya çalışan yahudiler illaki vardır.

Top Bottom