unknowraven
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
sizce yapay zeka gerçektende tehlikelimidir ?
Son düzenleme:
İlk mesaj birde hesap 2022 tarihli, troll değildir umarım.8. ve 17. madde inanarak saçmalamanın mihenk taşı olabilir.
İlk mesaj birde hesap 2022 tarihli, troll değildir umarım.
saçma öylemi olunca görersin ama hatta bu yazım dursun .8. ve 17. madde inanarak saçmalamanın mihenk taşı olabilir.
atılımlarmı hükümet hiçbir atılım yapmıyor trollük yapma. ? ve hepsi gerçekleşince görersin ama.Temiz su kıtlığı belki yaşanabilir ama diğerleri kafadan sallama.
Çünkü su ile kritik kararlar veriliyor bizim ülkede. İçilebilir su üretimi için atılımlar yapıyoruz.
Kardeş gaybı yalnızca Allah bilir ama haberin olsunsaçma öylemi olunca görersin ama hatta bu yazım dursun .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
atılımlarmı hükümet hiçbir atılım yapmıyor trollük yapma. ? ve hepsi gerçekleşince görersin ama.
kardeşim ben arıza değilim hepsi gerçekleşirse görersin zaten bazılarına olabilir demişim. bence sen arızasın. ayrıca ne lobiye nede inançsızım anladınmı beni. rahatsız oluyorsan okumazsın !Yok değil, böyle arızalar var. Kimi komplo şeylerine takıntılı, kimi lobilerle kafayı bozmuş, kimi inançsızlığı dert etmiş... Ortalama 80 yıllık ömürlerini bu tür saçmalıklara vakit harcayarak heba edenler çok.
kardeş Allah bilir tabikide sadece gaybı. ama bunlar benim yazılarım değil. ilim sahibi birinden aldım bu bilgileri. haberin olsunda.Kardeş gaybı yalnızca Allah bilir ama haberin olsun
Anladım sen de diyorsun bak ama öyle bir yazmışın ki sanki kendin uydurmuş gibisin yazsaydın ya başka bir yerden aldım diyekardeşim ben arıza değilim hepsi gerçekleşirse görersin zaten bazılarına olabilir demişim. bence sen arızasın. ayrıca ne lobiye nede inançsızım anladınmı beni. rahatsız oluyorsan okumazsın !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeş Allah bilir tabikide sadece gaybı. ama bunlar benim yazılarım değil. ilim sahibi birinden aldım bu bilgileri. haberin olsunda.
ayriyetten su devletin veyahutta hükümetle ilgili bir şey değil . Allah tarafından olacak. atılım diye bir şey yok bizimkiler dahada yiyor. ORTADOĞU EŞBAŞKANI atılım yaptık diyorya kandırıyor hiçbir siyasiye güvenmiyorum ! bunuda bil.Temiz su kıtlığı belki yaşanabilir ama diğerleri kafadan sallama.
Çünkü su ile kritik kararlar veriliyor bizim ülkede. İçilebilir su üretimi için atılımlar yapıyoruz.
napayım isimde adreste vereyimmi ?Anladım sen de diyorsun bak ama öyle bir yazmışın ki sanki kendin uydurmuş gibisin yazsaydın ya başka bir yerden aldım diye