Neler Yeni

Dünyasında yaşamak istediğiniz oyunlar

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Siz olsaydınız oynadığınız oyunlardan hangisinin dünyasında yaşam sürdürmek isterdiniz?

Ben The Elder Scrolls V: Skyrim de yaşamak isterdim. Çok fazla oynadığım bir oyundu zamanında ve hala da seviyorum.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Siz olsaydınız oynadığınız oyunlardan hangisinin dünyasında yaşam sürdürmek isterdiniz?

Ben The Elder Scrolls V: Skyrim de yaşamak isterdim. Çok fazla oynadığım bir oyundu zamanında ve hala da seviyorum.
League of Legends:cool:

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Post-apokaliptik bir dünyada yaşamayı çok isterdim. Aşırı hoş ve içine çekici geliyorlar bana. Bu işi de en iyi The Last Of Us yaptığı için TLOU dünyasında yaşamak isterdim.

Ek olarak, RDR2 ve Assassin's Creed Valhalla. Ayrı bir dünya değil ama eski zamanlar çok hoşuma gidiyor. 1800'lerde Amerika'da, Avrupa'da veya 900-1500 yıllarında İskandinavya'da bulunmak isterdim.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,740
İsim
Taha yücel
Gta 5 neden mi hem orda zenginim ve gerçek hayatta en yakin o zaten ve bedavadan ülkeden cikmis oluyorum los santosa gidiyorum :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Mafia 2. 50 lerin Amerikası herşeyden iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,796
Üyeler
166,833
Son üye
Lamarko
Top Bottom