Yıldırımruya
80+
Hamdolsun sağlığım yerinde karnım doyuyor istediğim şeyleri çok pahalı olmamak şartıyla alabiliyorum sevdiklerim yanımda gül gibi yaşıyom
Herkes senin gibi yaşıyor yani? Açgözlülerin savaşları yüzünden anasını babasını evladını gözünün önünde kaybeden adamlar?Hamdolsun sağlığım yerinde karnım doyuyor istediğim şeyleri çok pahalı olmamak şartıyla alabiliyorum sevdiklerim yanımda gül gibi yaşıyom
İstemem.Herkes senin gibi yaşıyor yani? Açgözlülerin savaşları yüzünden anasını babasını evladını gözünün önünde kaybeden adamlar?
Silah satan baronların cepleri dolması pahasına
Petrol satan baronların cepleri dolması pahasına
Tibbi envanter satan baronların cepleri dolması pahasına
Liste baya uzarda neyse...
Şu açgözlülerin komple sonunu getirmek istemezsin hani?
Var , adamlar donum araya kaçıyor diye konu açıyor sen bu konuya mı takıldınNeden böyle bir konu açılmış diye düşünecek kapasiten var mı?![]()
İşte sen öyle yaşıyorsun senin tam tersin 1000 kat kötü durumda yaşayan milyarlar var.Hamdolsun sağlığım yerinde karnım doyuyor istediğim şeyleri çok pahalı olmamak şartıyla alabiliyorum sevdiklerim yanımda gül gibi yaşıyom
Düşüncesi bile inanılmaz keyif veriyor.Herkes senin gibi yaşıyor yani? Açgözlülerin savaşları yüzünden anasını babasını evladını gözünün önünde kaybeden adamlar?
Silah satan baronların cepleri dolması pahasına
Petrol satan baronların cepleri dolması pahasına
Tibbi envanter satan baronların cepleri dolması pahasına
Liste baya uzarda neyse...
Şu açgözlülerin komple sonunu getirmek istemezsin hani?
O insanlara ben can vermedim sırf benden kötü yaşam koşullarına sahipler diye de canlarını almaya hakkım yok.Var , adamlar donum araya kaçıyor diye konu açıyor sen bu konuya mı takıldın
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte sen öyle yaşıyorsun senin tam tersin 1000 kat kötü durumda yaşayan milyarlar var.
Düşüncesi bile inanılmaz keyif veriyor.
İşinize gelmeyince nasıl da merhametli oluyorsunuz amaO insanlara ben can vermedim sırf benden kötü yaşam koşullarına sahipler diye de canlarını almaya hakkım yok.
İşime gelmeyen ne tam olarak?İşinize gelmeyince nasıl da merhametli oluyorsunuz ama![]()
Yok Basmam Dünya Güzel Yok OlmasınSelam arkadaşlar. Yaşadığımız hayat bizlere tecrübe kazandırıyor ama malesef tecrübe kazanarak insanların çok çirkef ve ******** yüzlerini görebiliyoruz.
Size seçim sunulsa eğer, kendiniz bile ölmeyi göze alıyorsanız tüm dünyanı şu çirkeflerle birlikte havaya uçurma seçeneğiniz var ne karar verirsiniz?
Ben öyle düğme görsem zaten adamın soracağı soruyu tamamlamasını beklemem kafa dalarım düğmeye.
Kökten Bitsin bu çile yaw. Canlı canlı dünyanın sonunu görmek isteyen yalnız adammıyım acaba?
O sırada asırlardır devam kötülük ve savaşlarAklını ve zekasını kullanmayanlar ancak ölmek için yalvarırlar, akıl ve zeka ile çözülemeyecek hiç bir sorun yoktur sadece zaman alır.
Akıl ve mantığın çözümleyemeyeceği mesele yoktur. (MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)
Eğer sen de o kesimden olsaydın emin ol o tuşa basmak isterdin fakat şu an kendi dediğin gibi iyi olduğun için dolayısıyla işine gelmiyor sen de merhamet duygusuna sığınarak onlara ben can vermedim ki alayım sence bu durumda yaşayan milyarlarca insan mutlu mu aldıkları candan ?? ellerinde olsa düşünmeden verirler o canı.İşime gelmeyen ne tam olarak?
Ben merhametten bahsetmedim ki.Benim olmayan can hakkında söz sahibim yok dedim bunun merhametlede ilgisi yok.Eğer ölmek istiyorsa hiç bişey yapamıyorsa yemek yemeyi bıraksın.O sırada asırlardır devam kötülük ve savaşlar
Eğer sen de o kesimden olsaydın emin ol o tuşa basmak isterdin fakat şu an kendi dediğin gibi iyi olduğun için dolayısıyla işine gelmiyor sen de merhamet duygusuna sığınarak onlara ben can vermedim ki alayım sence bu durumda yaşayan milyarlarca insan mutlu mu aldıkları candan ?? ellerinde olsa düşünmeden verirler o canı.