Durduk yere sistem donuyor

mavi ekranı çok nadir veriyor bu güne kadar 2 3 defa yemişimdir onun dışında sorun aynı dediğiniz kodu yaptım zaten pc formatlı yedeklemelik bir şeyim yok SSD GOODRAM uygulamasını kurdum onla da alakalı bir şey yok yani çözemedim ya ekran kartında yada işlemcide problem var diye düşünüyorum elimde çok eski bir ekran kartı var onla deneye bilirim aslında fanı olmadığı için yanma ihtimalide var ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bundan öncesinde de bu donmalar onmadan önce aynı ekran kartını yenilermiş gibi ekran kararıp geri geliyordu bir kaç defa sonra o kesildi bu başladı
Hocam sorun SSD de tamamen ekran kartı sorun olsaydı kendini belli ederdi

Hocam sorun SSD de tamamen ekran kartı sorun olsaydı kendini belli ederdi
ekran kartını değiştim sorun ekran kartındanmış garanti talebi oluşturdum pazartesi yüksek ihtimal gelip alacaklar yapılır diye tahmin ediyorum herhangi bir kullanıcı hatasıda yok sadece oyun ve web işleri adobe gibi uygulamalar kullanıldı baklaım ne olacak şuanlık 512 lik ekran kartı ile idare edicem gelene kadar

ekran kartını değiştim sorun ekran kartındanmış garanti talebi oluşturdum pazartesi yüksek ihtimal gelip alacaklar yapılır diye tahmin ediyorum herhangi bir kullanıcı hatasıda yok sadece oyun ve web işleri adobe gibi uygulamalar kullanıldı baklaım ne olacak şuanlık 512 lik ekran kartı ile idare edicem gelene kadar
Garanti den zor gelir gibi çünkü garanti de bı şeye yaramayan vasıfsız elemanlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri